O femeie din SUA a câștigat la loterie de două ori, la distanță de câteva zile

O femeie din SUA a câștigat la loterie de două ori, la distanță de câteva zile

O femeie de 70 de ani din statul american Delaware, SUA, a câștigat de două ori la loterie, într-un interval de câteva zile. În prezent, ea este mai bogată cu 400.000 de dolari, iar povestea sa a devenit virală.

O femeie de 70 de ani a câștigat două premii la loterie / Foto: Shutterstock

La mijlocul lunii octombrie, femeia s-a dus la o benzinărie și a cumpărat două bilete loto. Unul dintre ele i-a adus un câștig de 100.000 de dolari, arată un comunicat de presă al oficialilor loteriei de stat, scrie The Guardian.

Aceasta a așteptat o săptămână. iar pe 20 octombrie a mers să-și ridice premiul de la sediul loteriei. În drum spre casă a mai cumpărat trei bilete loto de la un magazin din cartier, iar, din nou, aceasta a avut noroc. A câștigat suma de 300.000 de dolari.

Femeia, care a cerut să nu îi fie făcut public numele, a mers la loterie cu o prietenă. „Eram neîncrezătare. A fost o nebunie absolută”, a spus femeia, după ce a câștigat.

Ea a adăugat că a fost cea mai mare victorie a ei la loteria din Delaware de când a început să joace, respectiv acum șapte ani.

Norocoasa câștigătoare a loteriei ar fi declarat oficialilor că intenționează să pună cea mai mare parte din câștigurile sale din 20 octombrie în fondul său de pensii. De asemenea, ea nu pare dornică să renunțe la a mai juca la loterie, spunându-le administratorilor acesteia: „Îmi place să răzuiesc biletele" atunci când aceștia au întrebat-o dacă mai dorește să spună ceva despre victoriile sale succesive.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...