O femeie din SUA a câștigat pentru a doua oară la Loterie. Ce a făcut cu biletul de 25 de milioane de dolari

O femeie din SUA a câștigat pentru a doua oară la Loterie. Ce a făcut cu biletul de 25 de milioane de dolari

O femeie din Massachusetts a câștigat pentru a doua oară, după ce a răzuit un bilet de Loterie. De data aceasta, premiul a fost mult mai mare , față de cel câștigat în urmă cu 17 ani.

Desiree Fortini-Craft, câștigătoarea a 25 de milioane de dolari FOTO X

Desiree Fortini-Craft a câștigat al treilea mare premiu al unui joc de răzuire, în valoare de 25 de milioane de dolari, potrivit unui comunicat de presă al Loteriei de Stat din Massachusetts.

Mai exact, a câștigat la „Billion Dollar Extravaganza”, un joc instantaneu, ce aparține Loteriei de Stat din Massachusetts. Pentru a participa, costul unui bilet este de 50 de dolari, potrivit Miami Herald .

Când a văzut că a câștigat marele premiu, femeia și-a ascuns biletul. Acesta a stat la loc sigur, până când câștigătoarea s-a întors dintr-o vacanță.

„Ea a spus că și-a răzuit biletul câștigător cu câteva săptămâni în urmă și l-a depozitat într-un loc sigur, înainte de a pleca într-o excursie în Aruba și de a-și revendica premiul când s-a întors”, au declarat reprezentanții Loteriei.

Dublă câștigătoare

Este a doua oară când Fortini-Craft câștigă un premiu de top la un bilet instant. În 2006, ea a câștigat 1 milion de dolari pe un alt bilet. Acum, femeia a spus că intenționează să „facă niște achiziții mari de familie” și să plătească împrumuturile pentru taxele studențești ale celor trei fiice ale sale.

„A spus că vor să se bucure de viață, că lucrează din greu și că plănuiesc să aibă un Crăciun foarte bun în Aruba”, au mai adăugat reprezentanții Loteriei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 „Ar fi primul val al ofensivei”

5 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene