O femeie i-a cerut lui Dragnea demisia; Dragnea: Sunteți colegă cu Victor Ponta

O femeie i-a cerut marți lui Liviu Dragnea să demisioneze din funcția de președinte al Camerei Deputaților, iar liderul PSD i-a replicat ironic: "sunteți colegă cu Victor Ponta".

Prezent marți la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde a participat la procesul în care liderul PSD este judecat pentru instigare la abuz în serviciu, Liviu Dragnea a avut un schimb de replici cu o femeie care i-a cerut demisia.

Incidentele au început încă din sala de judecată, când femeia s-a apropiat de Dragnea și i-a șoptit: "Demisia". Ea a fost scoasă imediat din sală de un jandarm.

După terminarea procesului, în momentul în care Dragnea a început să dea declarații jurnaliștilor, o altă femeie s-a apropiat de liderul PSD cu un bilet pe care scria: "#REZIST".

În continuare, Dragnea a avut un schimb de replici cu prima femeie, în timpul cărora liderul PSD a făcut referiri și la Victor Ponta.

***

Femeie: Domnule președinte, sunteți cel mai rezistent membru USL, pentru că ceilalți au fost exmatriculați. Felicitări pentru rezistență.

Dragnea: Sunteți colegă cu Victor Ponta, înțeleg. Îl citați.

Femeie: În sală v-am întrebat dacă vă dați demisia și m-ați întrebat: acum sau după. V-am pregătit o coală și un pix.

Dragnea: Doamnă, dumneavoastră și cei din spatele dumneavoastră nu doresc demisia mea dintr-o funcție anume, că nu mi-ați spus din ce funcție.

Femeie: Din funcția de președinte al Camerei Deputaților.

Dragnea: Cei cu care vorbiți, au și dreptul să vorbească? Vă întreb, cu respect(...) Cred că dumneavoastră doriți demisia mea din viață. Sunt foarte mulți din cei care vă susțin, care încep să fie din ce în ce mai deranjați că eu de mult timp spun adevărul despre ceea ce se întâmplă în România. Despre bani străini care intră în România, despre români care sunt finanțați, despre oameni care fac foarte mult rău acestei țări.

Femeie: Răspundeți la întrebare cu da sau nu.

Dragnea: Răspunsul este nu.

Dragnea către jurnaliști: Țelul meu în viață nu este să conversez cu Victor Ponta în fiecare zi. Îndrăznesc din când în când să nu îi răspund.

***

În continuare, Dragnea a fost întrebat de un jurnalist dacă "îi este frică că Grindeanu ar putea fi convins de Victor Ponta".

"Sunt foarte sperios", a replicat ironic Dragnea.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Eu rămân, Mafia va pleca! / Vela îl aduce pe Berbeceanu să-i țină spatele după ce a fost amenințat de…

2 Informație / 30 de filiale județene ale Pro România își negociază trecerea la PSD. Tudose: Ponta va rămâne de po…

3 Mafia din MAI, în corzi! Mesajul lui Traian Berbeceanu!

4 ALERTĂ / Firea a băgat Capitala României în faliment? STB a depus garanție la Fisc sediul și parcul de autobuze …

5 Când scapă statul român de porcii plantați de Dragnea în funcții cheie? Citiți și voi ce-a făcut ăsta!

recomandări

Te ia DNA: MIRICA CRISTIAN

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Vezi cum drona asta zboară cu super viteză prin clădiri abandonate