O femeie s-a căsătorit cu 27 de bărbați și a fugit cu tot aurul și banii lor

O femeie s-a căsătorit cu 27 de bărbați și a fugit cu tot aurul și banii lor

Caz spectaculos de fraudă în India, la Srinagar, în Kashmir. O femeie s-a căsătorit cu 27 de bărbați, i-a jefuit pe toți de aur și bani, apoi a dispărut.

O femeie s-a căsătorit cu 27 de bărbați, pentru a-i jefui FOTO Arhivă

Incidentul a avut loc în districtul Budgam și a fost descoperit după ce unii oameni din Colonia Presei din Srinagar Lal Chowk au spus că o femeie pe nume Avrat s-a căsătorit cu ei și au fost păcăliți.

Îi seducea, petreceau puțin timp împreună, în jur de 10-20 de zile, apoi spunea că merge să își vadă părinții, notează news9live .

Lua luat tot aurul și banii pe care îi găsea în casă și se ducea direct spre următoarea victimă.

Hoața este rezidentă în Rajouri și ar avea o întreagă bandă care lucrează alături de ea. Victimele lor ar fi, de obicei, oameni bogați sau oameni care ar putea da o sumă semnificativă pentru zestre.

Poveștile victimelor

Potrivit unei victime a acestei escrocherii, care locuiește în Badgam Khan Saheb, un om de legătură al femeii ar fi venit la el de mai multe ori, în urmă cu câteva luni, oferindu-i o fotografie a femeii din Rajouri. Femeia a reușit să îl convingă imediat să se căsătorească cu ea.

Un alt bărbat, Abdul Ahad Mir, a spus că fiul său a avut unele probleme fizice.

Un intermediar local m-a abordat spunându-mi că îmi va căsători fiul și tot ce trebuia să fac era să-i plătesc doi lakh”, a povestit el, potrivit dailyio.in .

El a fost de acord și, pentru a finaliza căsătoria , a ajuns la Rajouri cu câteva rude și a rezervat câteva camere de hotel, dar intermediarii au continuat să întârzie căsătoria.

După câteva zile, bărbatul a spus că fata a avut un accident și a rambursat jumătate din sumă. „Cu toate acestea, câteva ore mai târziu, au cerut banii înapoi și ne-au arătat fotografia unei alte fete”, a declarat Abdul Ahad Mir.

Apoi, familia s-a întors în Kashmir, în aceeași noapte. Câteva zile mai târziu, femeia i-a spus soțului ei că vrea să meargă la spital pentru un control. Când soțul a mers la spital pentru a lua biletul, femeia dispăruse de la fața locului.

Victima Mohammad Altaf a spus că femeia și asociații ei au dat cu toții adrese false și chiar și actele și cărțile de identitate fuseseră falsificate. Mai multe persoane și avocatul Zahoor Ahmed Andrabi au depus plângeri, în acest caz, la secția de poliție Budgam.

Potrivit lui Zahoor, 27 de oameni au fost înșelați de această femeie, într-o singură zi, iar poveștile spuse de majoritatea victimelor sunt similare. Femeia a folosit numele Jaheen, Ilyasa și Shahina în documentele și cărțile de identitate pe care le-a prezentat la momentul căsătoriei, dar adevărata sa identitate nu a fost încă stabilită.

Ancheta este în plină desfășurare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?