O femeie și-a abandonat câinele în parcarea aeroportului, după ce personalul companiei aeriene a refuzat să lase animalul la bord

O femeie și-a abandonat câinele în parcarea aeroportului, după ce personalul companiei aeriene a refuzat să lase animalul la bord

O pasageră care a încercat să zboare spre o stațiune cu Bulldog-ul ei francez a abandonat animalul într-o parcare, după ce personalul a refuzat să lase animalul la bord, a declarat departamentul de poliție local, notează Insider.

FOTO Allegheny County PD

Departamentul de poliție al comitatului Allegheny a scris pe Twitter, că patrupedul a fost „găsit nesupravegheat într-un cărucior” .

Personalul companiei aeriene i-a spus pasagerei că trebuie să își pună câinele într-o ladă pentru a-l urca în avion, dar femeia a lăsat ulterior câinele „în apropierea parcării aeroportului și s-a îmbarcat în avion”, a precizat poliția.

Departamentul de poliția a aflat cine este proprietarul câinelui cu ajutorul microcipului pe care acesta îl avea montat.

Sergentul Jason Donaldson a declarat pentru postul local ABC WTAE-TV că femeia zbura spre o stațiune și că a pretins că câinele ei era un animal de suport emoțional. Cu toate acestea, oficialii companiei aeriene nu au fost convinși, a spus Donaldson.

Donaldson a declarat pentru WTAE-TV că câinele în vârstă de 7 ani este bine și că în acest moment este îngrijit de un adăpost local pentru animale.

Poliția nu a precizat unde zbura femeia sau ce zbor rezervase.

Autoritățile vor depune acuzații împotriva proprietarului câinelui. În conformitate cu legislația din Pennsylvania, este ilegal să abandonezi un câine, iar proprietarii condamnați pot fi pasibili de amenzi de până la 1.000 de dolari.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

2 Horoscop joi, 30 mai. Racii sunt prea curioşi, iar fecioarele nu se pot concentra

3 N-o să vă vină să credeți, dar acest articol a fost publicat în revista SRI...

4 VIDEO Surpriză de proporții, drona care ar fi lovit radarul din Rusia ar fi de fabricație portugheză

5 O lege mai mult decât interesantă promulgată de președintele Iohannis...