O femeie și-a ucis soțul cu un cuțit, pentru că a refuzat o cană cu ceai. Ce a făcut cu arma crimei

O femeie și-a ucis soțul cu un cuțit, pentru că a refuzat o cană cu ceai. Ce a făcut cu arma crimei

Refuzul unui ceai, motiv de crimă pentru o femeie din Marea Britanie. Aceasta s-a certat cu soțul ei, în timp ce tăia ceapa, iar cu lama cuțitului a ajuns să îl înjunghie mortal.

Teresa și Paul Hanson FOTO The Sun/ Ben Lack

Teresa Hanson, în vârstă de 54 de ani, este acuzată că a înfipt o lamă de cuțit de zece centimetri în pieptul soțului, Paul. Incidentul a avut loc la trei zile după Crăciunul trecut, în casa unde cei doi locuiau, din West Cowick, East Yorkshire, potrivit The Sun .

A continuat să taie ceapa cu arma crimei

Femeia, de meserie coafeză, și-a înjunghiat soțul până la moarte cu un cuțit de bucătărie, înainte de a continua să taie ceapa pentru cină. Cu toate acestea, în fața anchetatorilor ea a negat acuzația de crimă.

Potrivit declarațiilor sale, cei doi s-au certat, iar ea nici nu și-ar fi dat seama că și-a înjunghiat soțul. Inculpata spune că l-ar fi împins, în timp ce avea cuțitul în mână. Ulterior, ea a continuat să taie ceapa. A fost alertată de faptul că ar fi ceva în neregulă, în momentul în care câinele lor de companie a început să latre. Atunci a observat o urmă de sânge pe podea.

Ea a format numărul de urgență pe 28 decembrie, la scurt timp după ora 19. La vremea respectivă, ea i-a spus operatorului că „de furie” și-a înjunghiat soțul.

„Nu am vrut să o fac, a fost doar o ceartă. Făceam un nenorocit de ceai”, a declarat ea, mai târziu, în fața polițiștilor.

Soțul femeii, un director imobiliar, tot în vârstă de 54 de ani, a fost declarat mort la sosirea în spitalul Hull Royal Infirmary.

Directorul imobiliar, Paul Hanson, a murit la trei zile după Crăciunul trecut FOTO Men Media

Directorul imobiliar, Paul Hanson, a murit la trei zile după Crăciunul trecut FOTO Men Media

Anchetatorii exclud posibilitatea unui accident

Procurorul Alistair MacDonald a spus instanței că Hanson a înfipt, în mod deliberat, cuțitul în pieptul soțului ei, înainte de a continua să pregătească cina, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

El a respins apărarea ei, spunând juriului că este o „minciună” și că fără intenție „pur si simplu nu se întamplă astfel de răniri”. Concluzia sa a fost că inculpata „și-a pierdut cumpătul” după ce partenerul său i-a spus că nu vrea ceai și că poate să îl arunce.

Potrivit publicației MailOnline, femeia a povestit că în seara crimei, victima ar fi intrat în bucătărie după ce băuse vin, era „într-o dispoziție proastă” și ar fi început să facă scandal”.

„În timp ce m-am întors cu cuțitul în mână, el a mers spre mine și apoi m-am întors. Nu aveam idee că a intrat cuțitul în el. Am știut că ceva nu este în regulă a fost când am auzit câinele lătrând”, a spus ea la tribunal.

Într-o declarație pregătită a doua zi după arestarea ei, femeia și-a acuzat soțul că a fost ar fi abuzat-o psihic și că ar fi fost agresiv verbal, de-a lungul anilor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat