O focă hazlie a câștigat un concurs foto

O focă hazlie a câștigat un concurs foto

Din 1996, concursul de fotografie subacvatic Underwater Photography premiază cele mai extraordinare imagini realizate de amatori sau de profesioniști, iar câștigătorii ediției 2015-2016 s-au ridicat la înălțimea așteptărilor, relatează online publicația Huffington Post.

Printre fotografiile recompensate se află și cea a unei foci șugubețe, care râde cu gura până la urechi, făcută în apele insulei bitanice Lundy și care a câștigat medalia de aur la categoria ape temperate.

Un premiu bine meritat de fotograful britanic Nick Blake , care a putut să imortalizeze acest animal marin într-o postură foarte hazlie.

Dar palmaresul cuprinde și alte instantanee care taie răsuflarea, precum cea a unui rechin argintiu sau fantastica fotografie a unui căluț de mare fosforescent.

AGERPRES/(AS — editor: Mihaela Nicolaescu, editor: Mariana Ionescu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…