O fotografie de nerecunoscut cu Kate Middleton a stârnit furia fanilor prințesei

O fotografie de nerecunoscut cu Kate Middleton a stârnit furia fanilor prințesei

Fanii casei regale britanice sunt furioși după ce un ziar britanic a publicat pe copertă o fotografie în care Kate Middleton este aproape de nerecunoscut în urma editărilor excesive realizate în Photoshop, relatează Yahoo News.

Fanii lui Kate Middleton sunt revoltați. foto: Getty Images.

Actul „dezgustător” a fost săvârșit de ziarul britanic The Mirorr. Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani, a participat la Ziua Comemorării, pentru a onora membrii forţelor armate care au murit în Primul Război Mondial, alături de regele Charles al III-lea, regina consoartă Camilla și prințul William.

În fotografia originală, prințesa de Wales părea îngândurată în timp ce se afla la balconul unei clădiri guvernamentale din apropiere.

Cu toate acestea, fotografia utilizată de tabloid o arată mult mai în vârstă, lucru care i-a făcut pe oameni să creadă că fotografia a fost trucată.

FOTO Getty Images

FOTO Getty Images

Fanii au criticat rapid publicația pentru greșeala uriașă, unii catalogând-o drept „nemiloasă” și „patetică”.

Daily Mirror ar trebui să-și ceară scuze prințesei de Wales", a scris un utilizator.

I-au schimbat total pomeții, gura, au făcut-o să arate de aproape 70 de ani, este o rușine. Dar nu este o surpriză din partea acelei cârpe”, a mai scris un al internaut.

Este nevoie de un efort considerabil pentru a o face pe Kate să arate rău. Trebuie să fi fost multă muncă”, a glumit un al treilea.

Cineva de la The Mirror a decis în mod clar că o urăște pe prințesa de Wales”, a mai afirmat un alt utilizator al rețelei de socializare Twitter.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…