O fustă de peste 1300 de dolari a creat isterie pe internet...

O fustă de peste 1300 de dolari a creat isterie pe internet...

O fustă super scurtă, ce seamănă izbitor cu o centură de box și care este vândută de un brand pentru 1.375 de dolari, a stârnit isterie printre internauți, mulți fiind revoltați de faptul că aceasta pare o glumă, scrie peroz.ro .

Creația vestimentară, ce pare a fi mai mult o centură, s-a regăsit în colecția Disel, iar aceasta le-a făcut pe fetele pasionate de modă să-și imagineze că sunt în anii '90 și poartă unul dintre cele mai riscante piese din garderoba lor.

Isterie pe rețelele sociale după ce o fustă semnată de un brand se vinde cu peste 1.300 de dolari. Creator de conținut ”E o glumă!”

Adrienne Reau, o creatoare de conținut, și-a comandat piesa vestimentară și a oferit un review pe măsură, explicând că această creație este ridicolă.

@ageorama Replying to @seltherapper #diesel #dieselskirt #dieselfw22 #glennmartens #fallfashion ♬ Made You Look - Meghan Trainor

În videoclipul postat pe rețelele sociale, Adrienne apare în timp ce deschide cutia în care se află piesa vestimentară, susținând că a fost obsedată de ea. Ulterior, însă, când o probează, aceasta își schimbă tonul vocii și susține că nu este deloc confortabilă și că aproape îi lasă coapsele pe afară.

@ageorama the Diesel debate ? #diesel #dieselfw22 #dieselskirt ♬ Elevator Music - Bohoman

”Poate că dacă i-ar fi pus câțiva butoni, ar fi fost mai de calitate.”, spune ea, referindu-se la închiderea Velcro, care riscă să se desprindă rapid.

De asemenea, ea susține că fusta nu este deloc confortabilă și practică și n-ar putea să o poarte afară.

”Am pus-o pe mine pentru 20 de minute, în casă, apoi m-am schimbat. Coapsele mele erau la un pas să fie pe afară.”, a mai spus ea, continuând: ”Nu poți să te apleci sau să te așezi jos.”, a mai spus ea.

E pur și simplu o glumă ce costă mai bine de 1000 de dolari.”, ”Nu pricep, e o glumă?”, au fost comentariile lăsate de internauți.

Creația vestimentară, însă, care este vândută de Diesel, este disponibilă pe mai multe culori.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…