O imagine care va ZGUDUI România! Ministrul de Interne, Mihai Fifor, selfie în pielea goală la scăldat cu adjunctul Poliției Arad

O imagine care va ZGUDUI România! Ministrul de Interne, Mihai Fifor, selfie în pielea goală la scăldat cu adjunctul Poliției Arad

Comisarul șef de poliție Nicolae Bătrîn, adjunctul Inspectoratului de Poliției Arad, a fost la băi cu senatorul PSD Mihai Fifor, actualul ministru interimar la Interne. Cei doi au fost acompaniați de un alt politician, doctorul Liviu Tuturici, de la ALDE Arad, dezvăluie  Newsweek România .

În timp ce se scăldau, cei trei și-au facut un selfie.

Astfel, interesele șefilor din Poliția Română se intersectează cu cele ale politicienilor aflați vremelnic la conducerea țării.

Realția dintre comisarul șef Nicolae Bătrîn și ministrul interimar de Interne, masonul Mihai Fifor, nu este deloc întâmplătoare. Surse din cadrul Poliției Române susțin, sub protecția anonimatului, că adjunctul Bătrîn speră să fie numit la șefia inspectoratului în locul comisarului șef de poliție Ioan Marcu Tamaș, cu ajutorul ministrului Mihai Fifor.

"Vă credeți mari polițiști?"

În urmă cu aproximativ un an, pe masa șefului Poliției Române, inspector general Ioan Buda, a ajuns un raport al unui polițist din Arad care participase la o acțiune pe contrabandă de țigări, în urma căreia au fost confiscate câteva sute de cartușe de țigări. Numai că acțiunea nu a fost pe placul comisarului șef Nicolae Bătrîn, care a început să-l ia la rost pe polițist.

„În data de 09.06.2018, orele 12,40 am. am efectuat împreună cu alte structuri de poliție 3 perchezitii domiciliare într-un caz de contrabandă. (…) În data de 10.06.2018 orele 08.20 m-am deplasat la sediul IPJ Arad unde urma să fie discutată situația operativă pe linie de rutieră, moment în care m-am întâlnit cu cms. șef Bătrîn Dorin, de față fiind și comisar șef Goilean Dorin. Când m-am întâlnit cu cms. șef Bătrân Dorin acesta a început să-mi reproșeze că nu i-am raportat despre desfașurarea perchezițiilor, moment în care a început să-mi adreseze injurii: mă p..la”; „îți bag p… pe gât”; „îți dau m…ie”; „tu cu s… de la Nădlac vă credeti mari politiști, dar o să vă f…em”; „îți tai p… și ți-o bag pe gât”; „p… ta aia mică și neagră”, „să pleci de la Pecica că în urmatoarele 2 secunde pun pe altul”; „o să te f..t eu și pe tine și pe ăla de la Nădlac”.

Deoarece discutiile au devenit incontrolabile am părăsit biroul cms. sef Bătrîn Dorin și am mers în biroul cms. șef Troiac Stefan. Față de cele raportate rog dispuneți”.

Așa sună delațiunea polițistului, publicată într-un cotidian central.

Surse din cadrul Poliției Române susțin că la aceea vreme, inspectorul general Ioan Buda l-ar fi sancționat pe comisarul Bătrîn, dar în urma presiunilor făcute de ministrul Carmen Dan, apropiata lui Liviu Dragnea, acesta ar fi retras sancțiunea. „Nu, nu a intervenit nimeni”, a declarat comisarul șef Bătrîn.

Reacția lui Bătrîn

Contactat de Newsweek România, comisarul șef Dorin Bătrîn a confirmat că a fost la „scăldat” cu senatorul Mihai Fifor și cu fostul șef al tinerilor de la ALDE Arad, dr. Liviu Tuturici:

"Care e problema că am fost? În timpul nostru liber, noi ne ducem unde vrem. Care este problema? Atunci nu era ministru de Interne (Mihai Fifor - n.r.). Sunt în urmă cu hă, hă, hă... Nu era nici… era parlamentar."

Întrebat de raportul făcut de subordonatul său, dar și care a fost motivul pentru ce a fost sancționat, comisarul șef Bătrîn a spus: "Cere pe 544 și ți se va da tot. Nu vreau să vă răspund pentru că sunt în concediu."

Ministrul Fifor a refuzat să răspundă întrebărilor Newsweek România .



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”