O influenceriță din SUA a mâncat 48 de stridii la o primă întâlnire. Cum a reacționat partenerul VIDEO

O influenceriță din SUA a mâncat 48 de stridii la o primă întâlnire. Cum a reacționat partenerul VIDEO

O celebră tiktokeriță din Atlanta, Statele Unite, s-a filmat în timp ce a mâncat o porție de 48 de stridii, într-un restaurant. Femeia se afla la o primă întâlnire cu un bărbat, iar reacția acestuia a fost una total neașteptată.

Equana a mâncat 48 de stridii la o întâlnire FOTO Tiktok

Pe numele său de pe platforma Tiktok, @equanaaa, a fost de acord să se întâlnească cu pretendentul ei la Fontaine’s Oyster House, restaurant care se laudă cu „cele mai proaspete stridii”, notează publicația Atlanta Black Star.

Bărbatul la a cărei invitație a dat curs era un admirator, cunoscut pe internet, care o curta de săptămâni întregi.

„Astăzi m-am plictisit și am avut ceva timp”, a spus ea, în videoclip.

Equana le-a împărtășit, mai departe, urmăritorilor săi că Fontaine’s are o specială marțea, de 15 dolari pentru o duzină de stridii . Așa că a decis să se răsfețe.

„Au primit cele mai bune... stridii din Atlanta”, a spus ea, înainte de a înghiți patru platouri cu fructe de mare înăbușite în sos Tabasco.

În momentul în care a venit cea de-a patra porție, bărbatul cu care ieșise la întâlnire începusă să o privească ciudat, după cum a povestit tânăra.

„Nu mi-a păsat. Mi-am zis: iubitule, m-ai invitat să ieșim, eu o să mănânc”, a continuat ea.

Abandonată și bună de plată

Încântată de preparatele delicioase, Equana a comandat și câteva cocktail-uri, plăcintă cu crab și cartofi, dar apoi și-a dat seama că bărbatul cu care ieșise la întâlnir nu se întorsese niciodată din baie. Bineînțeles, a lăsat-o să își achite singură nota de plată.

„Au trecut 10, 20, 30 de minute”, și-a amintit Equana.

Influencerița s-a revoltat și i-a trimis pretendentului un mesaj în care i-a cerut explicații pentru gestul său. Bărbatul a susținut că el a invitat-o la o băutură și nu se aștepta ca ea să comande atât de multă mâncare. El s-a oferit să achite băuturile băuturile, după cum arată o captură de ecran de pe pagina de socializare a Equanei.

Urmăritorii nu i-au văzut cu ochi buni lăcomia. Videoclipul a devenit viral, strângând peste 5 milioane de vizualizări, iar tânăra a primit o mulțime de reacții .

„El poate spune că a avut cea mai proastă experiență la o întâlnire”, a scris cineva.

„Abia am putut să te ascult înghițind, așa că îmi pot imagina cât de rău a fost să te uiți”, este un alt comentariu.

Unii au pus la îndoială și validitatea poveștii lui Equana. Un alt TikToker, @Anniesright, a vizitat Fontaine's cu un prieten pentru a vedea dacă este uman posibil să mănânci patru duzini de stridii și cocktail-uri.

„Am întrebat un chelner despre femeia care a venit aici și a mâncat 48 de stridii. El a răspuns că este acolo în fiecare marți și a avut o întâlnire. Deci confirmat!”, a spus Anna.

Directorul general al lui Fontaine, Kelcey Flanagan, a declarat pentru Rolling Stone că întâlnirea nu este neobișnuită în Atlanta.

„Nu este nimic nou pentru noi”, a spus ea. „A fost pur și simplu destul de amuzant.”

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?