O îngrijitoare româncă a devenit erou în Italia după ce a salvat o bătrână de 92 de ani dintr-un incendiu

O îngrijitoare româncă a devenit erou în Italia după ce a salvat o bătrână de 92 de ani dintr-un incendiu

O româncă, îngrijitoare în Italia, a salvat bătrâna de 92 de ani, dintr-un incendiu care s-a produs în locuința cu trei etaje de pe Via Aosta nr. 73 din Ivrea.

Pompieri Italia

Vineri noaptea, un incendiu a izbucnit în locuința Giuliei Ferrero, în vârstă de 92 de ani. Bătrâna a fost intoxicată cu fum și s-a ales cu arsuri la picioare, scrie Gazeta românească.

Din fericire, românca a intervenit la timp și a salvat-o pe bătrână de la o moarte sigură, scrie giornalelavoce.it

Medicii spun că, în prezent, bătrâna este în afara oricărui pericol. Și îngrijitoarea a avut nevoie de îngrijiri medicale, deoarece a inhalat fum.

Mai multe echipaje ale pompierilor din Ivrea au intervenit pentru a stinge flăcările și, potrivit primelor indicii, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit.

Pompierii au fost în misiune toată noaptea pentru a stinge incendiul și pentru a le pune în siguranță pe cele două femei.

Incendiul a provocat o mare îngrijorare în comunitatea locală, care s-a mobilizat pentru a le oferi sprijin și ajutor celor două victime.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante