O jurnalistă din Spania a fost agresată sexual în direct

O jurnalistă din Spania a fost agresată sexual în direct

La doar puțin timp după scandalul de proporții care l-a avut drept protagonist pe preşedintele Federaţiei spaniole de fotbal (RFEF), Luis Rubiales , un nou incident șochează țara din sud-vestul Europei. De această dată este vorba de un bărbat care atins posteriorul unei jurnaliste în timp ce aceasta se afla într-o transmisiune în direct, relatează Reuters.

Balado a solicitat ca transmisiunea în direct să fie întreruptă. Foto Captură video X (Twitter)

Totul s-a petrecut marți, 12 septembrie, la Madrid. Jurnalista Isa Balado, reporter al postului de televiziune Cuatro, relata despre un jaf atunci când un individ a abordat-o și i-a pus mâna pe fund. Ulterior, bărbatul a întrebat-o pe aceasta pentru ce televiziune lucrează.

Aflându-se în toiul unei transmisiuni în direct, jurnalista a mărturisit că a încercat să-și continue treaba, însă prezentatorul emisiunii, Nacho Abad, a cerut insistent ca individul să fie expus în fața camerei.

Oricât de mult vrei să întrebi de la ce canal suntem, chiar trebuie să mă atingi pe fund? Transmit live și muncesc”, a spus Balado.

Ți-am atins fundul? Nu am vrut să-ți ating fundul”, a spus individul.

Apoi, înainte de a-și lua tălpășița, bărbatul a mai făcut un gest nepotrivit. El i-a atins părul jurnalistei. Totuși, tânărul nu s-a îndepărtat imediat de locul faptei, ci a stat să asculte acuzațiile pe care i le aducea Balado. Simțind nevoia să intervină, bărbatul i-a spus acesteia că ar trebui să „spună adevărul".

Balado a solicitat ca transmisiunea să fie întreruptă fiindcă nu voia să-i mai dea atenție individului.

La câteva momente după aceea, autoritățile spaniole au anunțat printr-o postare publicată pe rețeaua de socializare X (fosta Twitter) că bărbatul a fost reținut pentru agresiune sexuală.

Mediaset Espana, care deține Cuatro, a declarat că „condamnă categoric orice formă de hărțuire sau agresiune. O susținem pe deplin pe Isa Balado, reporter al emisiunii 'En boca de todos', după situația absolut intolerabilă pe care a trăit-o astăzi".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat