„O lume atât de mică”/Fost ambasador, informaţii despre conexiunea soţului Monicăi Anisie cu Cumpănaşu

„O lume atât de mică”/Fost ambasador, informaţii despre conexiunea soţului Monicăi Anisie cu Cumpănaşu

O posibilă explicaţie a faptului că Alexandru Cumpănaşu apare în fotografii când alături de Orban, când alături de Vela ar putea avea legătură cu ministrul Educaţiei, Monica Anisie, opinează profesorul Ciprian Mihali, fost ambasador al României, scrie  Epoch Times .

Astfel, profesorul reaminteşte că soţul Monicăi Anisie, fost comisar în MAI, este de anul trecut şef al unui departament din Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României, ONG cu care Cumpănaşu - controversat politician care şi-a construit ascensiunea recentă pe drama Alexandrei Măceşanu - se legitimează în lume.

"O lume atât de mică

Dacă v-aţi întrebat cum se face că Alexandru Cumpănaşu e când în poze cu prim-ministrul liberal, când în braţe cu ministrul de interne Vela, o parte din răspuns s-ar putea să se găsească aici: soţul ministrei Educaţiei, Adrian Anisie, fost comisar în Ministerul de Interne şi beneficiar de pensie specială, este de anul trecut şef al pomposului Departament pentru Combaterea Infracţionalităţii în mult iubita de către toată lumea Coaliţie Naţională pentru Modernizarea României, paravanul lui Cumpănaşu. Dar şi invers, de ce nu? Doamna Anisie poate că îşi datorează o parte din cariera fulminantă acestor conexiuni", scrie, pe Facebook, Mihali.

Reamintim că după numirea Monicăi Anisie în funcţie, presa a scris că soţul său, Adrian Anisie, a lucrat ca ofiţer în cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie din cadrul MAI şi că, în vară, Coaliţia fondată de Alexandru Cumpănaşu a anunţat că Adrian Anisie a devenit şef al Departamentului CNMR pentru Combaterea Infracţionalităţii.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...