O mamă s-a înfometat pentru a avea ce să le dea de mâncare celor patru copii

O mamă s-a înfometat pentru a avea ce să le dea de mâncare celor patru copii

O mamă britanică a mărturisit că a suferi de foame pentru a avea ce să le pună pe masă copiilor ei. Femeia a slăbit mai multe kilograme, dar a făcut acest sacrificiu pentru ca micuții ei să nu fie afectați de lipsa mâncării.

Kelly Young a preferat să sufere de foame pentru a le oferi mâncare copiilor Foto: dailyrecord.co.uk

Kelly Young, în vârstă de 41 de ani, a impresionat o lume întreagă, după ce a mărturisit că a preferat să stea nemâncată, pentru avea ce să le pună pe masă copiilor săi.

Femeia și-a pierdut locul de muncă în 2021 și a trebuit să se lupte pentru a-și hrăni cei patru copii, dar și pentru a-și achita chiria. Astfel, aceasta a luat împrumuturi din bancă, pentru a putea supraviețui, însă nu putea să le returneze. Femeia a fost nevoită să facă economii, chiar și din cumpărături. Femeia a renunțat la multe și a făcut mari sacrificii pentru a avea ce le pune pe masă copiilor.

Femeia a renunțat să mai mănânce, pentru ca cei patru copii să nu sufere de foame, astfel că a pierdut rapid în greutate, conform Observatornews.ro

S-a angajat ca femeie de serviciu

Kelly Young a reușit să își găsească un nou loc de muncă. Ea s-a angajat ca femeie de serviciu și a primit sprijin din partea comunității locale. „Am un loc de muncă ca femeie de serviciu și muncesc din greu pentru a-mi întreține familia cât pot de bine. Întotdeauna am crezut în capacitatea de a te ajuta singur, dar când ești într-o groapă atât de adâncă este imposibil.

Mi-a trebuit mult ca să-mi înghit mândria și să recunosc că am nevoie de ajutor pentru mine și familia mea, dar adevărul este că am un loc de muncă acum și încă nu mă descurc. Ziua de salariu devine zi de concediu și trăiesc în mod constant din descoperirea de cont - este un ciclu fără sfârșit“.

Kelly a primit sprijin din partea unei asociații de servicii sociale, care i-a oferit pachete cu alimente și diferite vouchere.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...