O mamă și-a transformat copilul în complice la furt! Un video în care cel mic „acționează”, în timp ce ea le distrage atenția angajatelor, a devenit viral VIDEO

O mamă și-a transformat copilul în complice la furt! Un video în care cel mic „acționează”, în timp ce ea le distrage atenția angajatelor, a devenit viral VIDEO

Aflându-se într-o cafenea din Lewisham, sud-estul Londrei, un copil a fost surprins de camerele de supraveghere furând un telefon mobil de pe o tejghea. Întreaga escrocherie ar fi fost pusă la cale de mama sa, care le distrăgea atenția angajatelor, relatează Daily Mail .

Zeci de oameni au rămas uimiți de gestul copilului și al mamei. Foto Captură video YouTube

Întâmplarea a avut loc joi, 17 august. Diversiunea i-a permis copilului să se furișeze și să fure telefonul mobil, fără ca angajatele să observe ce s-a întâmplat chiar sub nasul lor.

În videoclip, mama și copilul sunt văzuți stând în fața tejghelei. Ulterior, femeia le distrage atenția angajatelor, arătând spre o vitrină cu produse de patiserie, iar copilul trece la „atac”.

După ce copilul a reușit să sustragă telefonul mobil , mama sa, aparent conștientă de succesul furtului, renunță la schimbul de replici cu angajatele și își pune mâna pe ceafa copilului, ghidându-l afară din cafenea.

Videoclipul a fost publicat pe rețelele de socializare , iar zeci de oameni au rămas uimiți de gestul copilului și al mamei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?