O manichiuristă a ajuns șefă la Parking București

O manichiuristă a ajuns șefă la Parking București

Andra Gabriela Paraschiv a fost numită provizoriu în consiliul de administrație al Companiei Municipale de Parking București, firma care gestionează toate parcările din București, la 7 octombrie.

Membrii consiliului de administrație al companiei au un venit lunar de 5.330 de lei brut.

Andra Gabriela Paraschiv este sora Ralucăi Paraschiv Anton, dansatoare din buric, make-up artist, fostă angajată a companiei de stat ce întreține sistemul energetic, potrivit Newsweek .

Raluca Paraschiv a fost polițistă timp de zece ani, iar tatăl ei, Toader Paraschiv, era un controversat lider de sindicat, fiind recunoscut pentru momentul în care l-a apărat pe Gabriel Oprea.

Raluca Paraschiv era dansatoare din buric și pe vremea când era polițistă și solicita 100 de euro pentru un dans. Ulterior, a fost angajată consilier al directorului companiei de stat SMART SA, care se ocupă de întreținerea rețelelor Translectrica.

Gabriela Paraschiv a lucrat circa trei ani în ministerul de Interne, potrivit CV-ului de pe site-ul companiei de parking.

Pe pagina de Facebook a fetei scrie că lucrează la Creative Nails School, un fel de studio de pus unghii false. Tot acolo, noua administratoră specială de la Compania Municipală de Parking susține că este angajată și la „Academia” de Make-up Raluca Paraschiv.

Gabriela Paraschiv a terminat liceul Nichita Stănescu în 2012 și a făcut un curs de „asistent manager”. Ea a luat lecții de secretariat computerizat și de comunicare managerială.

Gabriela Paraschiv a făcut dreptul la Bioterra și susține că, o vreme, ar fi fost consilier juridic.

În CV-ul publicat pe site-ul companiei de parking, ea precizează că este competentă în „buna utilizare a rețelelor sociale”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”