O mare „tragedie”! Andra Voloș nu vrea să facă OnlyFans...

O mare „tragedie”! Andra Voloș nu vrea să facă OnlyFans...

OnlyFans-ul este foarte la modă în zilele noastre. Din ce în ce mai multe tinere își fac cont pe platforma destinată conținutului pentru adulți și își vând pozele pe bani. Andra Voloș este o femeie atrăgătoare, frumoasă, cu forme voluptoase și ar avea mare succes pe acea platformă, motiv pentru care fanii au întrebat-o de ce nu face acest pas. Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a explicat de ce nu vrea să își facă cont de OnlyFans și astfel a închis gura răutăcioșilor, scrie spynews.ro .

Curios, un internaut a întrebat-o de ce nu își face OnlyFans. Bomba sexy nu a ezitat să răspundă și a mărturisit că sta foarte bine la capitolul finanțe ca să facă un astfel de lucru.

Pe lângă asta, Andra Voloș a mai menționat faptul că se respectă ca fameie și de aceea nu ar putea să se arate goală în fața întregii lumi. Ea a mai mărturisit faptul că are respect și rușine față de părinții ei și că pe viitor va fi mamă și își dorește ca copiii ei să aibă o astfel de mamă, fără principii si pe care să o fi văzut o lume întreagă goală.

''Crede-mă, stau prea bine financiar să mă gândesc la chestia asta. Dar sinceră să fiu, decât să mă apuc de OnlyFans și să fac prostii de genul, să îmi vând corpul efectiv pe internet, în fața tuturor, m-aș duce să lucrez la un supermarket. Și pe lângă chestia asta, am respect față de mine, față de părinții mei care m-au crescut, rușine și față de copiii pe care o să îi am. Pentru că rămâne eticheta, nu? Ce a făcut mami? S-a dezbrăcat acolo goală, a văzut-o toată România? Nu judec pe nimeni, dar nu o să apuc. Asta e concepția mea. Cine mă înțelege, bine, cine nu, Doamne ajută, faceți OnlyFans. Este loc pentru oricine în orice'', a spus Andra Voloș pe rețelele de socializare.




Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...