O mașină care transporta pachetele românilor, oprită în Germania. Autoritățile, uimite de ce au găsit în interior

O mașină care transporta pachetele românilor, oprită în Germania. Autoritățile, uimite de ce au găsit în interior

O patrulă a poliției autostrăzii din Bad Hersfeld, Germania, a oprit un camion de mici dimensiuni cu numere de înmatriculare din România, care arăta suspicios și era în mod evident supraîncărcată, notează știridiaspora.ro .

FOTO Shutterstock

Polițiștii au controlat camionul de mici dimensiuni, remorca și autoturismul de pe ea, existând suspiciuni privind greutatea ansamblului. Greutatea maximă admisă pentru vehiculul de tractare este de 3.500 de kilograme, iar pentru remorcă 2.000 de kilograme.

Polițiștii au descoperit în timpul controlului ulterior la Kirchheimer Dreieck că mașina era folosită pentru transportul pachetelor românilor din diaspora pentru familiile lor din România.

De asemenea, autovehiculul de tractare era încărcat până la plafon cu elemente de garduri, lemn de construcție și suporturi metalice.

Pentru a determina greutatea reală a ansamblului a fost efectuată o cântărire pe un cântar special pentru vehicule din Bad Hersfeld. Acolo, suspiciunile ofițerilor au fost confirmate: camionul de mici dimensiuni cântărea o greutate uluitoare de 6.890 de kilograme, iar remorca era cu aproximativ 600 de kilograme mai grea.

Șoferului i s-a interzis să își continue călătoria, încărcătura fiind apoi transferată în alte trei camioane pentru continuarea transportului. În plus, bărbatul a trebuit să plătească o amendă imensă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”