O minoră de 13 ani i-a satisfăcut normal, oral și anal pe 5 tineri din Iași

O minoră de 13 ani i-a satisfăcut normal, oral și anal pe 5 tineri din Iași

O adolescentă de 13 ani le-a spus tinerilor că le va îndeplini toate fanteziile. Fata se temea că unul dintre tineri, care era și iubitul ei, o va părăsi. Cei cinci s-au ales cu dosar penal.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis în judecată pe Marian Florin Periade (18 ani), Bogdan Gabriel Petrea, Petronel Alexandru Măslin, Neculai Daniel Măslin și Alexandru Florin Dorofte (toți în vârstă de 19 ani).

Cei 5 tineri din comuna Popricani sunt acuzați de act sexual cu un minor, conform BZI.

Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Se temea să nu fie părăsită de iubit

Oamenii legii susțin că cei cinci tineri ar fi întreținut în total șapte acte sexuale cu minora în vârstă de numai 13 ani.

”În fapt, s-a reţinut că în perioada octombrie 2020-mai 2021, pe raza comunei Popricani, inculpaţii au întreţinut, în mod repetat, raporturi sexuale normale, orale şi anale consimţite cu persoana vătămată minoră în vârstă de 13 ani. Astfel, pe fondul ataşamentului emoţional al victimei faţă de inculpatul Marian Florin Periade şi de teamă să nu fie părăsită de acesta, persoana vătămată accepta propunerile inculpatului. În decursul perioadei sus-menţionate, aceasta a întreținut cu inculpatul, în repetate rânduri, raporturi sexuale normale, orale și anale consimțite”, a declarat Dragoș Bordianu, Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, conform BZI.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...