O mulțime de oameni s-a strâns la un bancomat când s-a aflat că eliberează sume duble VIDEO

O mulțime de oameni s-a strâns la un bancomat când s-a aflat că eliberează sume duble VIDEO

Un bancomat a început să joace rolul lui Moș Crăciun, eliberând sume duble celor care făceau retrageri de pe carduri. Vestea s-a răspândit rapid în cartierul East Ham, din estul Londrei și astfel s-a declanșat o cursă nebună, cu oameni care au format rapid o coadă lungă la ATM, în speranța că vor primi și ei un cadou neașteptat.

S-au înghesuit să scoată bani de la bancomat Foto captură X

Astfel, o mulțime de oameni s-au înghesuit în jurul bancomatului, fiecare așteptându-și rândul pentru a introduce cardul și codul PIN, în speranța că îi va lovi norocul.

Probabil că cei mai mulți dintre ei nu știau că bancomatele moderne sunt echipate cu tehnologii care corectează rapid astfel de tranzacții.

În febra de a primi bani, mulțimea nu a realizat că orice sumă suplimentară retrasă le va fi dedusă din conturi în cel mai scurt timp.

În schimb, pe rețelele sociale, unii s-au delectat cu situația creată.

"Când își verifică soldul bancar și își dau seama că li s-au luat de două ori mai mulți bani și că nu sunt bani gratis" sau "Fură bani din propriile conturi" au început să scrie utilizatorii.

Un purtător de cuvânt al NatWest a confirmat rapid că situația a fost cauzată de o eroare manuală unică și că aceasta a fost remediată. Cei de la bancă au mai avertizat că exploatarea erorii ar putea fi considerată ilegală.

Așadar, cei care s-au bucurat că banca greșește în favoarea lor riscă acum să fie urmăriți penal pentru furt.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB