O navă rusească având la bord 13 marinari s-a scufundat în Marea Neagră/Operațiunea de salvare a echipajului este în derulare

O navă rusească având la bord 13 marinari s-a scufundat în Marea Neagră/Operațiunea de salvare a echipajului este în derulare

O navă rusească având la bord 13 marinari s-a scufundat în Marea Neagră, iar o navă românească intervine pentru salvarea echipajului. Zece marinari au fost salvati, un marinar a decedat, iar pentru doi operațiunea de salvare este în derulare, scrie News.ro .
Potrivit reprezentanţilor Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM), un cargo rusesc s-a scufundat în Marea Neagră, la aproximativ 70 de mile marine de Portul Constanţa. La faţa locului a fost trimisă joi dimineață nava Artemis aparţinând ARSVOM.

La ora transmiterii acestei ştiri, zece marinari fuseseră salvaţi, pentru doi operaţiunea de salvare este în plină desfăşurare, iar unul dintre aceştia ar fi mort.

Conform ARSVOM, în zona respectivă marea este agitată, având gradul 5-6, valurile fiind de patru metri.

Deocamdată, nu este cunoscută încărcătura navei şi nici unde se deplasa aceasta.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /