O nouă „bombiță” în dosarul fraților Tate?/Ce s-a mai descoperit la percheziția informatică...

O nouă „bombiță” în dosarul fraților Tate?/Ce s-a mai descoperit la percheziția informatică...

Se strânge tot mai mult cercul în ceea ce privește ancheta fraților Tate. Odată cu cercetările procurorilor ies la iveală detalii șocante despre cei doi milionari britanici, dar și despre ajutoarele lor. În acest context este vorba despre Luana Radu, fosta polițistă parteneră a fraților Tate în afacerea videochatului. A ieșit la iveală că bruneta ar fi accesat bazele de date ale Ministerului de Interne, scrie substantial.ro .

În timpul perchezițiilor informatice pe care DIICOT le-a făcut în ceea ce îi privește pe frații Tate, noi detalii despre activitatea lor și a partenerelor lor au ieșit la suprafață. Probele recente ar fi cele care i-au determinat pe judecători să prelungească măsura arestului preventiv a celor 4 implicați.

Un detaliu șocant le-a atras însă atenția procurorilor DIICOT atunci când au realizat percheziția informatică din telefonul Luanei Radu.

Se pare că tânăra care a avut în trecut o carieră în Poliție și cunoaște date despre parcursul unei urmăriri penale ar fi profitat din plin de acest lucru pentru partenerii ei de afacere.

Din telefonul brunetei au fost extrase mai multe stenograme care arată că aceasta s-a „interesat” de procedura de urmărire penală a fraților Tate într-un mod care i-ar putea crea acum și mai multe probleme cu legea. Fosta polițistă ar fi căutat informații inclusiv despre polițiștii și procurorii implicați în cadrul anchetei. De altfel, aceasta a început în aprilie anul trecut și s-a desfășurat până în decembrie 2022 când frații Tate au fost arestați.

Stenograme din dosarul Tate

Andrew Tate: Hei, ce faci?

Ana: Aştept să printez ceva din dosar pentru celălalt avocat.

Andrew Tate: Bine, am nevoie ca tu să…LUKE este online?

Ana: Voi verifica, dar da, îl voi suna.

Andrew Tate: Perfect! De asemenea am nevoie să faci ceva pentru mine, lasă-mă să găsesc bucata de hârtie.Ana: Da.

Andrew Tate: Am nevoie să contactezi numărul acesta, acesta este un doctor de la Spitalul…, vineri ar trebui să mă duc pentru o consultaţie la plămâni. Am nevoie să vorbeşti cu ei, să le spui că eşti asistentul meu personal, află câţi bani le datorăm, tot.

Ana: Ok.

Andrew Tate: Vezi dacă au nevoie de orice informaţie, dar de asemenea să faci să fie clar că dacă câştigăm miercuri voi merge direct în Dubai şi nu voi putea ajunge vineri, şi dacă le datorez ceva bani voi plăti ca un depozit sau ceva de genul.

Vreau să păstrez programarea dar dacă câştig miercuri nu vom merge, să le explici asta.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis