O nouă demisie din USR. Drulă, atac la Cioloş: Un plan lipsit de demnitate. Îi foloseşte pe aceşti oameni

O nouă demisie din USR. Drulă, atac la Cioloş: Un plan lipsit de demnitate. Îi foloseşte pe aceşti oameni

„Sunt câţiva colegi care din păcate nu îşi mai doresc să continue în acest proiect, deşi au fost votaţi în nuumele acestui proiect. Sunt puţini, relativ, la cei 80 de parlamentari pe care îi are USR. Chiar astăzi şi-a anunţat demisia un coleg de la Senat, Cosmin Poteraş, în următoarele zile zile vor mai fi câţiva”, a răspuns şeful interimar al USR.

Cătălin Drulă a mai afirmat că ceea ce este regretabil este faptul că ar fi vorba despre „un plan la mijloc, gândit şi executat de Cioloş, lipsit de demnitate”. „Îi foloseşte pe aceşti oameni ca să câştige prin distrugere, îi forţează să devină traseişti, aşa la modul unul pe zi, mie mi se pare un gest nedemn”, susţine Drulă.

„Am înţeles că lui Cioloş îi lipseşte dorinţa de a construi după o serie de renunţări, dar dacă nu poate depune acest efort de construcţie, decent ar fi măcar să se retragă şi în schimb, vedem că alege un efort de distrugere”, a mai completat fostul ministru.

Europarlamentarii Ramona Strugariu, Dragoş Pîslaru, Alin Mituţa, Dragoş Tudorache şi Dacian Cioloş au renunţat, în 31 mai, la calitatea de membri ai USR şi au declanşat înfiinţarea unei noi formaţiuni politice Reînnoim Proiectul European al României (REPER). Fostul preşedinte al USR, Dacian Cioloş, şi-a motivat decizia explicând că partidul pe care l-a părăsit „este fărâmiţat de mult timp”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...