O nouă eliminare în tabăra Războinicilor la Survivor! Ce surpriză li s-a pregătit concurenților înainte de unificarea echipelor

O nouă eliminare în tabăra Războinicilor la Survivor! Ce surpriză li s-a pregătit concurenților înainte de unificarea echipelor

La Survivor România a avut loc, miercuri seară, o nouă eliminare, de această dată în tabăra Războinicilor. Un concurent a părăsit competiția înainte de unificarea echipelor. O nouă surpriză le-a fost pregătită concurenților.

FOTO PROTV

Jocul de la Survivor România a devenit din ce în ce mai dificil odată cu rămânerea în competiție a celor mai puternici concurenți. În consiliul de eliminare din această seară echipa Faimoșilor a avut propuși pentru eliminare 4 concurenți. Ada Dumitru, Kamara, Ionuț Iftimoaie și Mihai Zmărăndescu au stat cu sufletul la gură până la anunțarea persoanei care își părăsește tribul.

De cealaltă parte, Războinicii au avut propuși 3 concurenți spre eliminare: Andrei Krișan, Robert Moscalu și Lucianna Vagneti.

Cine părăsește competiția înainte de unificare

La finalul serii, moderatorul emisiunii a pronunțat numele persoanei eliminate. Toți concurenții au amuțit atunci când domnul Dan a spus cine pleacă acasă. Concurentul eliminat din competiție este Lucianna de la Războinici.

Concurenta și-a emoționat toți colegii după ce le-a oferit câte un cadou. Nimeni nu se aștepta de la un astfel de gest, Lucianna oferind concurenților brățări făcute de ea.

„Sunt foarte bucuroasă pentru că am trăit momentul până aici. Am văzut că Survivor nu este numai despre joc, ci și despre strategie, despre cum să te porți cu niște persoane despre care habar nu ai cine sunt. Mi-am dat seama pe parcurs că eu nu sunt atât de tare pe cât trebuie să fie o persoană pentru Survivor.

Se spune că aici vii singur și pleci singur. Eu nu simt așa. Am ajuns singură și nu simt că plec singură. Sunt niște persoane care au intrat în sufletul meu și le las aici”, a spus Lucianna.

Concurenții au parte de o nouă surpriză

La finalul serii, moderatorul emisiunii a anunțat că cele două triburi vor avea parte de musafiri pe tot parcursul săptămânii. Este vorba de foști concurenți din edițiile anterioare, veniți să îi ajute pe concurenți cu sfaturi înainte de unificarea triburilor.

După ce domnul Dan a spus că urmează săptămâna unificării la Survivor România a numit și cei 4 foști concurenți care li se vor alătura concurenților. Zanni, Elena, Alex Delea și Oana vor asista și mentora cele două echipe.

„A venit momentul să vă dezvălui că săptămâna viitoare e săptămâna de unificare! (...)Ni se alătură cei care cândva au plecat de aici, fie cu trofeul, fie în finală. Elena, Oana, Zanni, Delea”, a spus domnul Dan.

FOTO PROTV

FOTO PROTV

Zanni și Elena Chiriac li s-au alăturat Faimoșilor, în timp ce Alex Delea și Oana au mers la Războinici.

Așadar, va urma o săptămână foarte interesantă cu noi strategii și discuții la care vor lua parte foști concurenți, printre care și ultimii doi câștigători ai acestui concurs, Alex Delea (2022) și Zanni (2021).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Amănunte care dau fiori / Germania se pregătește să asigure transferul a 800.000 de militari ai alianței spre Est

2 Din 2020 și până în prezent, diferența dintre PIB-ul SUA și cel chinez s-a mărit de la aproximativ 5 trilioane de dolari la 10 trilioane de dolari în …

3 De ce nu au reușit românii să facă față turcilor în evul mediu. Motivele pentru care victoriile românești se terminau cu pierderea tronului

4 VIDEO Totul despre tentativa de asasinat asupra fostului președinte al SUA / Momentul filmat în care s-a tras asupra lui Donald Trump la un miting de ca…

5 Foarte interesante amănunte!