O nouă mișcare SUSPECTĂ a băiatului lui Dragnea! A făcut o firmă-paravan pentru firma călcată de procurori

O nouă mișcare SUSPECTĂ a băiatului lui Dragnea! A făcut o firmă-paravan pentru firma călcată de procurori

O nouă mișcare suspectă a băiatului lui Dragnea! A făcut o firmă-paravan pentru firma călcată de procurori. Fiul liderului PSD Liviu Dragnea, Valentin Ștefan Dragnea, a înființat o nouă firmă cu denumirea Ferma Salcia, adăugând în denumire și cuvântul "Production", având sediul tot în Teleorman, dezvăluie  Profit.ro .

În vara anului trecut, ferma de porci Salcia din județul Teleorman a fost subiectul unor percheziții efectuate de procurori într-un dosar de evaziune fiscală în care reclamă un prejudiciu de peste 9 milioane de euro, iar administratorul a fost reținut. In octombrie, administratorul Ilie Liviu Dragne a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului General in dosarul Ferma Salcia SA, o ferma de porci din Teleorman care l-a avut actionar majoritar pe Valentin Dragnea, fiul sefului PSD Liviu Dragnea. Anterior, pentru Ferma Salcia a fost decis ca acțiunile să fie la purtător, nu nominative. Acțiunile la purtător nu includ elementele de identificare ale titularului.

Noua firmă, Ferma Salcia Production, a fost înființată în urmă cu circa două săptămâni și are ca obiect de activitate produsele din carne.

În luna noiembrie, Ferma Salcia și-a prescris datoriile către aproape 30 de furnizori, în cuantum total de 3,1 milioane lei, scoțând aceste datorii prescrise din evidența contabilă. Conform legii, termenul de prescripție a dreptului la acțiune al creditorului împotriva debitorului care nu și-a achitat datoria la scadență este 3 ani. Mai exact, dacă un furnizor nu își cere datoria într-un interval de 3 ani, aceasta poate fi considerată anulată.

Ferma Salcia, al cărei obiect principal de activitate este creșterea porcilor, cu 240 de angajați, a avut în 2016 afaceri de 34,2 milioane lei și un profit net de 52.255 lei.




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria