O persoană a încercat să sustragă o sumă de bani din casieria uneia dintre unităţile Alpha Bank România

O persoană a încercat să sustragă o sumă de bani din casieria uneia dintre unităţile Alpha Bank România

O persoană a pătruns luni în sediul uneia dintre unităţile Alpha Bank România din Bucureşti, cu intenţia de a sustrage o sumă de bani, însă vigilenţa personalului, agenţilor de pază şi intervenţia operativă a Poliţiei a dejucat planurile atacatorului, a anunţat luni banca.

Potrivit sursei citate, niciuna dintre persoanele aflate în sediul unităţii băncii pe parcursul incidentului nu a fost rănită.

"Datorită vigilenţei personalului, care a acţionat conform normelor interne de securitate, tentativa de sustragere a unei sume de bani din casieria băncii a fost dejucată. Alpha Bank România cooperează în continuare cu organele de Poliţie pentru elucidarea circumstanţelor care au condus la producerea incidentului", a declarat Ion Stan, prim vicepreşedinte executiv al Alpha Bank România.

În ceea ce priveşte activităţile bancare ale unităţii Alpha Bank, acestea vor fi reluate începând de marţi, conform programului obişnuit.

Potrivit băncii, unitatea Alpha Bank România unde a avut loc incidentul întruneşte toate normele de securitate prevăzute de lege.

Alpha Bank România face parte din grupul financiar Alpha Bank Group şi a fost prima bancă străină deschisă în România după 1990. Instituţia s-a dezvoltat organic, având în prezent o reţea echilibrată de unităţi şi peste 2.000 de angajaţi.

Alpha Bank Romania este una dintre cele mai importante subsidiare ale Grupului financiar elen Alpha Bank, care mai este prezent şi în Albania, Cipru şi Marea Britanie. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

2 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

3 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public

4 O imbecilă! / „Dacă mori, o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alţii”

5 Așa o fi?