O pisică a fost „expediată” din greșeală mii de kilometri cu un colet pe care stăpânii săi l-au returnat. Cum a fost recuperată

O pisică a fost „expediată” din greșeală mii de kilometri cu un colet pe care stăpânii săi l-au returnat. Cum a fost recuperată

O familie din SUA și-a expediat din greșeală pisica într-un colet de retur. Felina a rezistat fără mâncare si apă timp de șase zile, până când a fost salvată de un angajat al companiei Amazon. Stăpânii au crezut că e o glumă când au aflat unde a ajuns animalul pe care îl căutaseră disperați.

Galeana a fost recuperată. FOTO Facebook The Cat Clinic

Pisica, pe nume Galeana, a dispărut din casa stăpânilor ei din Utah la începutul acestei luni, ceea ce a determinat căutări ample pentru animalul despre care cuplul habar n-avea unde a dispărut, potrivit BBC .

Sărise, fără să fie observată, într-un pachet cu cizme pe care familia sa adoptivă l-a returnat către Amazon.

Felina a fost salvată de un lucrător al companiei, la aproape o săptămână după ce a cutia a fost expediată. Pisica era într-o stare de sănătate bună, în ciuda faptului că nu a avut mâncare sau apă timp de câteva zile.

„Galeana adoră cutiile, face parte din personalitatea ei", a declarat Carrie Clark, proprietara pisicii, pentru postul de televiziune KSL TV, afiliat NBC, când a explicat cum a reușit animalul de companie al familiei sale să ajungă atât de departe de casă.

Grație angajatului Amazon, animalul a ajuns la veterinar, care i-a scanat microcipul și a aflat datele de contact ale stăpânei.

„Am crezut că este o glumă"

Medicul veterinar a sunat-o apoi pentru a afla ce s-a întâmplat.

Pentru Carrie Clark a fost „cea mai uimitoare și nebună veste din întreaga lume".

„La început nu am crezut-o [pe veterinară]; am crezut că este o glumă", a adăugat ea.

Cuplul a zburat apoi peste 1.600 de kilometri până în California, pentru a-și recupera animalul de companie.

„A fost o reuniune uimitoare! Galena a încetat instantaneu să mai tremure și s-a relaxat în brațele mele când am apucat să o țin din nou în brațe", a mărturisit stăpâna

Norocul pisicii a fost nu doar că a fost găsită, ci și că una dintre cusăturile cutiei fusese deschisă, astfel că a avut aer să respire, iar condițiile meteo au făcut ca ea să nu înghețe sau să se supraîncălzească, potrivit BBC .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?