O polițistă a folosit cardul bancar al unui mort pentru cheltuieli de lux și programări la coafor

O polițistă a folosit cardul bancar al unui mort pentru cheltuieli de lux și programări la coafor

O polițistă din SUA a cheltuit sute de dolari de pe cardul unei persoane decedate pe programări în saloane de înfrumusețare, alimentări de benzină, mese și un sejur la hotel, potrivit orlandosentinel.com .

Dianne Ferreira, arestată marți, 9 mai 2023. FOTO orlandosentinel.com.

Ofițerul Dianne Ferreira a obținut informațiile de pe cardului bancar la domiciliul unei persoane care a murit pe 3 aprilie, a declarat șeriful comitatului Osceola, Marcos López.

Polițista a cheltuit sute de dolari din contul decedatului pe achiziții personale

Cumpărăturile au fost raportate chiar a doua zi, când o rudă a observat că respectivul card era folosit pentru programări la salon, alimentări cu benzină, mese și un sejur la hotel, în valoare de aproximativ 450 de dolari, a mai declarat șeriful comitatului Osceola, Marcos López.

Pusă în fața probelor, Dianne Ferreira, angajată de Departamentul de Poliție din St. Cloud din august 2021, a demisionat după începerea anchetei.

Ferreira, în vârstă de 25 a fost arestată marți, sub acuzația de furt de informații despre carduri de credit, fraudă și f urt de identitate , însă ulterior a fost eliberată.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...