O poveste cu Vodafone! La privat, mai de căcat ca la stat!

O poveste cu Vodafone! La privat, mai de căcat ca la stat!

O poveste cu Vodafone! La privat, mai de căcat ca la stat!
Ce scrie jurnalistul Alex Costache pe Facebook:
„Vodafone, o companie mai proastă chiar decât Enel! Mi-am dat seama că ţara asta e lipsită de speranţă când am realizat câtă incompetenţă e şi în mediul privat.
Saga cu Vodafone:
Pe 8 noiembrie 2021, la 10:57 PM , am achitat o factură Vodafone pentru cablu şi internet de 76,19 lei.
Către sfârşitul lunii însă, îmi vine un remider să achit factura pe luna noiembrie. Nu am acordat importanţă.
În decembrie, a venit o factura de 152,38 de lei: şi pe noiembrie, şi pe decembrie. Zic, hai să sun la Vodafone.
Sun, mă ţine un robotzel vreo 18 minute la telefon, apoi se închide. Sun din nou. De această dată 22 de minute. Nu reuşesc să iau legătura cu un operator. Până la urmă nimeresc undeva unde robotzelul mă întreabă dacă vreau să reziliez contractul şi mă vor contacta ei.
Zic: dacă aşa e singura şansă să mă contacteze cineva de la această companie, spun da, vreau să reziliez contractul. Nu mă contactează însă nimeni, dar peste câteva zile, îmi trimit un sms în care mă somează să plătesc că altfel îmi taie serviciile. Dau să sun iar, aceiaşi situaţie, răspunde robotzelul care te ţine zeci de minute la telefon.
În fine, mă enervez şi sun la PR-ul Vodafone. Amabil, ascultă ce am de zis, voi fi contactat, ne cerem scuze. Imediat, mă sună o fetiţă plină de gratitudine, în fine, trebuie să trimit un mail cu dovada plăţii, se rezolvă problema, bla bla.
O săptămână mai târziu, mă sună un băietzel de la Vodafone să îmi spună că s-a rezolvat problema. Merci, la mulţi ani, alea, alea! Peste câteva minute mă sună un robotzel de la Vodofone să mă întrebe cum a fost comunicarea: Minunat, 10!, lăsaţi-mă în pace! Gata, s-a rezolvat!
Îmi spun în minte: Nu le plătesc nimic până nu îmi trimit factura corectă, fără noiembrie!
Peste 15 minute, mă sună un alt operator de la Vodafone cu aceiaşi problemă, să îmi spună că s-a rezolvat! Bine, ok, tocmai ce m-a mai sunat unul de la voi! Merci!
Ei, bine azi, 3 ianuarie 2022, ce factură credeţi că îmi vine: 228,55 lei, adică şi pe noiembrie 2021, şi pe decembrie 2021, şi pe ianuarie 2022!?”


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...