O poveste de dragoste „frățească”

O poveste de dragoste „frățească”

COLOANA A CINCEA. Nora secretarului general al PSD Paul Stănescu a făcut un copil cu băiatul lui Alexandru Stănescu, fratele lui Paul, scrie tirmagazin.ro .

Altfel spus, și-a înșelat soțul cu vărul acestuia. Prin urmare, baronul PSD s-a răzbunat pe fratele său și, în toamna anului trecut, l-a scos de pe lista pentru parlamentare.
Între timp, Paul Stănescu s-a înmuiat: i-a oferit un post (a se citi "sinecură"!) la Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), deși fratele său nu are nimic în comun cu domeniul energiei. În Parlament, Alexandru a activat doar în comisia de agricultură.
În loc de concluzie: Stăneștii au decis să nu își "spele" nurorile în public, ci doar în familie!

Explicație elucubrantă
Ștefan Stănescu, fiul baronului PSD Olt Paul Stănescu, a luat-o în căsătorie, în 2015, pe Iulia Grecu. Fată bună, "de casă", "Iuli-boanta" a făcut un copil cu Florin Stănescu, băiatul lui Alexandru Stănescu, fratele lui Paul.
La acea vreme, "Târf-lia" a motivat amantlâcul prin faptul că a încercat să facă un copil cu soțul său, însă nu rămânea gravidă, prin urmare a decis să încerce și cu un alt membru al familiei Stănescu, astfel încât copilul să aibă același sânge. În final, a reușit!
În loc de concluzie: Au mai rămas câțiva bărbați în familia Stănescu cu care "Iuli-boanta" încă nu a făcut copii!

Chestiune de educație
Paul Stănescu n-a apreciat gestul făcut de nora sa și a decis să se răzbune politic. Mai întâi, a schimbat-o pe cuscra sa, mama Iuliei, din funcția de inspector general-adjunct pentru învățământ Olt. Funcție în care fusese instalată de Paul Stănescu în vremea când PSD era la putere.
În loc de concluzie: Pesedelul șef s-a gândit probabil ca nu cumva toate fetele din județul Olt să fie educate de "coana mare" la fel cum a făcut-o cu "Iuli-boanta".

Pedeapsă frățească
Dar pentru păcatul fiicei n-a plătit doar mama. Paul Stănescu l-a pedepsit și pe fratele său Alexandru, pe motiv că nu și-a ținut fiul departe de nora sa. Astfel, Alexandru Stănescu n-a mai prins un loc eligibil pe listele PSD Olt la alegerile parlamentare din 2020, liste întocmite chiar de Paul.
În loc de concluzie: Ce nerecunoscător, domnule! Și când te gândești că fiul fratelui lui tocmai i-a făcut un nepot!

Agricultorul "energizat"
Între timp, Paul Stănescu a revenit la sentimente mai bune față de fratele său. Astfel, pe 13 decembrie 2021, i-a oferit un loc de muncă la ANRE.
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a explicat, luni, că PSD îl susține pe fratele lui Paul Stănescu, un specialist în agricultură, în conducerea ANRE, arbitrul pieței energiei, pe motiv că ”este unul dintre foștii parlamentari care nu au mai avut locuri pe listele parlamentare”.
În loc de concluzie: Paul Stănescu a găsit o modalitate perfectă de a-l ține pe fratele lui departe de nora "Iuli-boanta".

Ștefan "Nașul-mic" Ioniță
Opinia publică a fost indignată că Paul Stănescu și-a numit fratele, pe o sinecură, pe criterii de crasă incompetență. Că, în cazul familiei secretarului general PSD, nu se poate folosi cuvântul "nepotism"!
Ce nu știu însă mulți este că secretarul general al PSD este cel care l-a numit pe Ștefan Ioniță la conducerea Centrului de Studii Tehnice Rutiere și Informatică (CESTRIN) al CNAIR.
După preluarea conducerii, Ioniță a început "dezmățul" angajărilor. El le-a făcut contracte de muncă rudelor lui, rudelor rudelor lui și ale unor politicieni, prietenilor, prietenilor prietenilor lui, fără să conteze dacă știu sau nu să facă ceva.
Și cei care nu erau rude înainte de a fi angajați la CESTRIN au devenit după: s-au "nășit", "finit", "cuscrit" sau "amantlit".
Și atât de bine s-a înșurubat "ionițul" pe funcție că, în ianuarie 2017, pe timpul guvernării pesediste, a fost numit pentru o perioadă chiar director general al CNAIR. Adică pe un buget mult mai mare decât cel primit de fratele lui Paul Stănescu la ANRE!
Ce l-a recomandat pe Ștefan Ioniță pentru această funcție? Rubedeniile din CESTRIN și faptul că (spun unii!) ar fi consătean cu socrul "Iuli-boantei".
În loc de concluzie: De mulți ani, prin CNAIR circulă a glumă: "Cum se numește o poveste de "dragoste" la CESTRIN? Răspuns: Incest!". SURSA: tirmagazin.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...