O profesoară de la un liceu de elită din București îi „arată pisica” agentului Godină în scandalul „Macarena”

O profesoară de la un liceu de elită din București îi „arată pisica” agentului Godină în scandalul „Macarena”

O profesoară de la un liceu de elită din București a avut o reacție ironică, pe Facebook, după ce agentul Godină a scris: „Dragi fete, dragi femei, cu cine dracului vă întâlniți voi și mai ales unde, astfel încât să fiți nevoite să trimiteți locația live?”.

Alexandra Chirea, profesoară de franceză la liceul Gheorghe Șincai din Capitală, a scris: „Nu cunosc în jurul meu nicio femeie care să nu fi pățit vreo spaimă d-asta vreodată, care să nu dea un share location când se vede prima oară cu un bărbat.

Domnu’ Godina ar fi însă mândru de mine pe partea de research: nefiind cu toate țiglele pe casă, mă știți doar, io am cerut întotdeauna poza de pe buletin înainte să ies în oraș cu un bărbat pe care nu-l cunoșteam”.

Alexandra Chirea Foto: Facebook

Profesoară, reacție ironică după ce agentul Godină a scris ce trebuie să facă femeile la prima întâlnire

„Bună dimineață la toată lumea, mai puțin lu’ domnu’ Godina.

Nu știu altele cum sunt, dar eu și prietenele mele ne dădeam share location când ieșeam în oraș cu un bărbat, chiar dacă mergeam în locuri publice, adecvate, cum ar zice domnu’ polițist, că văd că el știe exact unde se iese în oraș, cu cine, cu ce, când. Mărturisesc că mai dau și astăzi share location când merg cu Uberul noaptea târziu, ba chiar uneori și ziua, dacă mi se pare că se uită la mine dubios domnu’ șofer.

Mai mult, când eram studentă, mergeam regulamentar, conform indicațiilor prețioase ale lu’ domnu’ polițist , adică ora 6 după-amiază, cu metroul, îmbrăcată în blugi și geacă de urs, și totuși un psihopat m-a urmărit vreo 2 stațîi și a și coborât cu mine la aceeași stație și greu am scăpat de el.

Nu cunosc în jurul meu nicio femeie care să nu fi pățit vreo spaima d-asta vreodată, care să nu dea un share location când se vede prima oară cu un bărbat. Domnu’ Godina ar fi însă mândru de mine pe partea de research: nefiind cu toate țiglele pe casă, mă știți doar, io am cerut întotdeauna poză de pe buletin înainte să ies în oraș cu un bărbat pe care nu-l cunoșteam.

Nu în ultimul rând, domnu’ polițist presupune că aceste abuzuri sunt făcute numai de necunoscuți. Nu uitați că, de fapt, multe abuzuri asupra femeilor se întâmplă in propria casă, cu oameni pe care ii știu de-o viață. Și că, dincolo de abuzul fizic, mai există și abuzul emoțional, greu de recunoscut, greu de demonstrat, greu de scăpat, pentru că el nu e la fel de vizibil că cel fizic.

În fine, nu va luați după mine, că io, știți deja, am o pisica, și ați văzut ce a zis domnu’ polițist de femeile cu pisici”, a scris Alexandra Chirea.

Godină: „Asta dacă te respecți ca femeie”

„Eu sunt un om mai de modă veche și mă gândesc că e firesc ca primele întâlniri între un bărbat și o femeie să aibă loc în niște locuri publice (restaurant, cafenea, cofetărie) fără ca măcar să fie nevoie să urci în mașina cuiva necunoscut.

Ar trebui să urmeze o perioadă de cunoaștere, să știi cu ce se ocupă omul ăla exact, eventual să verifici, sunt multe pârghii acum, invlusiv Facebook, dar mai ales să începi să-l cunoști personal cât mai bine, să vezi ce hram poartă, ce familie are, de ce e singur etc. E o cale lungă până să pleci cu el la o cabană, la mare sau în orice alt loc nepublic.

Asta dacă te respecți ca femeie”, a susținut agentul de poliție Godină.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB