O profesoară „picantă”, concediată pentru câteva poze pe net, câștigă acum 10 mii de „coco” lunar

O profesoară „picantă”, concediată pentru câteva poze pe net, câștigă acum 10 mii de „coco” lunar

O profesoară în vârstă de 40 de ani a fost concediată pentru că a postat poze considerate „indecente” pe OnlyFans, însă acest lucru a ambiționat-o să continue și acum are un venit lunar peste ce câștiga înainte. „Bărbații nu sunt concediați pentru astfel de fotografii”.

Sarah Juree, în vârstă de 40 de ani, din Indiana, SUA, preda în cadrul programului Starbase al Departamentului Apărării, introducând elevii din clasa a cincea (anul 6) în disciplinele apărării.

Ea se chinuia să se descurce cu salariul de profesoară, așa că a decis să lanseze o „afacere secundară” după ce o prietenă i-ar fi sugerat că a câștigat bani frumoși pe OnlyFans.

Cariera profesoarei de 20 de ani a fost dată peste cap după ce un reporter local a publicat o dezvăluire despre OnlyFans și a semnalat acest lucru angajatorilor ei, fiind astfel concediată, scrie newsweek.ro .

Însă Sarah a rămas pe OnlyFans și a avut un succes enorm pe platformă. Veniturile ai depășesc acum 10.000 de dolari pe lună.

"Fotografiile mele au fost considerate indecente, greșite și rușinoase - chiar și o infracțiune și pentru asta am fost concediată și forțată să renunț în totalitate la cariera de profesoară. Durerea pe care am simțit-o în urma acestei încercări mă bântuie și astăzi”, a declarat femeia.

"Când cineva îți folosește fotografiile și le distribuie pe o platformă de socializare în încercarea de a te umili, este devastator. Chiar și pe OnlyFans, fotografiile distribuite au fost consensuale și în spatele unui paywall.

"La început le-am spus doar că sunt model, așa cum sunt oamenii de pe Instagram.Ei fac modeling și așa sunt plătiți, pentru că sunt virali.Asta părea să liniștească orice întrebări suplimentare la momentul respectiv”, a declarat fosta profesoară.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...