O prostituată de lux l-a filmat pe un afacerist în locuința proprie. Urmarea: un șantaj de 10.000 de euro și o condamnare

O prostituată de lux l-a filmat pe un afacerist în locuința proprie. Urmarea: un șantaj de 10.000 de euro și o condamnare

O femeie care a întreținut relații sexuale cu un om de afaceri l-a filmat pe ascuns după care i-a cerut 10.000 de euro pentru a nu trimite imaginile indecente soției sale. S-a întâmplat în 19 iulie 2023. După patru luni, femeia și-a primit pedeapsa.

Femeia l-a filmat pe afacerist pe ascuns, în propria locuință FOTO Adevărul

Judecată pentru șantaj și violarea vieții private, Mihaela N. a fost condamnată, definitiv la 1 an și 7 luni de închisoare cu suspendare pe un termen de supraveghere de 3 ani.

Potrivit rechizitoriului, prostituata a fotografiat și filmat omul de afaceri, care a chemat-o pentru a întreține relații sexuale contra cost, la domiciliul acestuia în ipostaze indecente fără acordul său, iar în datele de 19 iunie 2023 și 20 iunie 2023 „a realizat acte de constrângere asupra psihicului persoanei vătămate prin aceea că i-a solicitat suma de 10.000 euro pentru a nu arăta imaginile compromițătoare soției”.

Bărbatul a declarat în fața anchetatorilor că, fiind singur acasă şi consumând băuturi alcoolice a navigat pe internet şi a intrat pe un site de escorte și i-a atras atenţia una dintre fetele ce avea postat un anunţ prin care oferea servicii sexuale la domiciliul clienţilor.

Ulterior, omul de afaceri a fost contactat pe aplicaţia Whatsapp de către femeie care i-a transmis două fotografii cu ştergere automată după vizionare ce îl înfăţişau în ipostaze intime realizate în locuinţa sa. De asemenea, acesta a primit și mesaje prin care i-a comunicat că deține şi filmări video şi i-a solicitat suma de 10.000 euro pentru a nu trimite fotografiile şi videoclipurile respective soției sale.

Flagrant într-o parcare cu 10.000 lei şi 1.500 euro

„A menţionat că a încercat să discute cu persoana respectivă şi să ajungă la o înţelegere, însă aceasta l-a ameninţat că dacă în cursul zilei, până la ora 18:00, nu îi dă suma de 10.000 de euro, va trimite fotografiile şi videoclipurile soţiei sale”, a afirmat victima prostituatei, potrivit dosarului.

Bărbatul a mers la poliție și a stabilit împreună cu anchetatorii organizarea unui flagrant, acesta punând la dispoziție sumele de 10.000 lei şi 1.500 euro. Flagrantul a fost organizat într-o parcare din Sectorul 6 al Capitalei. Femeia a recunoscut a fapta și a declarat că de aproximativ patru ani practică prostituția în ţările vestice, iar de circa 3-4 săptămâni, sporadic şi în România.

„A declarat că după întreţinerea raporturilor sexuale, când persoana vătămată a revenit dezbrăcată din baia matrimonială, a filmat-o cu telefonul mobil timp de circa 10 secunde fără ca aceasta să îşi da seama. Inculpata a menţionat că a procedat în acest fel întrucât a observat că persoana vătămată are o proprietate luxoasă, propria firmă şi o situaţie financiară bună, motiv pentru care a dorit să obţină mai mulţi bani”, se mai precizează în dosar.

Potrivit hotărârii instanței, pronunțată la finalul lunii noiembrie 2023, aceasta trebuie să anunțe schimbarea locului de muncă și a fost obligată să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 120 zile.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”