O rază de speranță/Ce suflet poate avea acest om! „Tăticul călăreț” de la Iași a împărțit o parte din ce a primit cu cei săraci! „Am dat la o familie mâncare și am cumpărat o rețetă unui bătrân!”

O rază de speranță/Ce suflet poate avea acest om! „Tăticul călăreț” de la Iași a împărțit o parte din ce a primit cu cei săraci! „Am dat la o familie mâncare și am cumpărat o rețetă unui bătrân!”

O rază de speranță/Ce suflet poate avea acest om! „Tăticul călăreț” de la Iași a împărțit o parte din ce a primit cu cei săraci! „Am dat la o familie mâncare și am cumpărat o rețetă unui bătrân!”.

Sergiu, „tăticul călăreț” de la Iași, a avut ieri parte de o zi specială. Cătălin Moroșanu și reporterii  Bună Ziua Iași l-au însoțit la sediul unei bănci unde s-a deschis un cont pe numele său. Primele donații au ajuns la el, iar Sergiu a făcut un gest de-a dreptul emoționant. A împărțit o parte dintre alimentele primite cu o familie săracă și a cumpărat o rețetă unui bătrân

 Primele donații au început să apară, iar Sergiu are șanse mari să adune bani pentru o căsuță pe care să o împartă cu familia lui. Sergiu este un om simplu, muncitor și de o modestie cum rar poți întâlni.

Ieri, reporterii de la  bzi.ro l-au întrebat cum s-a schimbat viața lui de când a devenit cunoscut. Răspunsul lui a fost mai mult decât emoționant.

„Ce să vă spun… Dumnezeu m-a ajutat așa cum nu speram vreodată. Nu m-am gândit în viața mea că voi ajunge să am ce îmi trebuie și nu m-am gândit niciodată că o să pot da din puținul meu și altora”, a spus Sergiu.

În ultimele zile, tânărul a primit mai multe pachete de alimente, haine și bani. Ce a făcut Sergiu? Simplu! A donat.

„Am dat la o familie mâncare și am cumpărat o rețetă unui bătrân!” 

Sergiu a povestit că duminică s-a trezit la ușă cu o femeie. Aceasta i-a spus că a auzit că a primit mai multe cadouri și l-a rugat dacă poate să-i dea și ei ceva de mâncare pentru cei cinci copii ai săi. Sergiu nu a stat pe gânduri și i-a dat femeii ceva alimente și pampers.

„A venit la mine… știu că sunt săraci, așa cum suntem și noi… I-am dat câteva alimente și pampers”, a povestit Sergiu, fără vreo urmă de laudă.

El le-a spus reporterilor că a făcut asta pentru că Dumnezeu l-a văzut și l-a ajutat.

„Cum pot eu să nu dau când Dumnezeu mi-a dat și mie? Nu pot să nu fiu așa… Am mers și cu un bătrân și am cumpărat o rețetă de la farmacie din banii pe care eu i-am primit”, a mai spus tânărul.

Iată că Sergiu iese într-un fel sau altul din tipare. Reușește să șocheze prin bunătatea sa și merită o șansă la o viață normală.
Cei care vor să-l ajute pe Sergiu o pot face acum, donând într-unul din conturile următoare: RO50BRDE240SV35310842400 în Lei și RO84BRDE240SV35311132400 în Euro. Ambele sunt deschise pe Ciobotariu Sergiu Ion.

De asemenea, o mână de ajutor i-a întins şi Bogdan Tănasă, fondatorul Casa Share.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...