O realitate care nu mai poate fi ignorată

O realitate care nu mai poate fi ignorată

Datele culese din teren relevă, de câteva luni, o realitate care nu mai poate fi ignorată, chiar dacă ea este încă nedezvăluită publicului din motive care ne scapă: AUR va câștiga alegerile europarlamentare și parlamentare. Și se va bate în parte cu PSD și PNL la locale!

AUR stă acum în toate sondajele pe undeva pe la 30%, consolidat, spun toate sursele credibile din politică. Și mănâncă, cu poftă, din electoratul PSD! PNL s-a stabilizat pe la 18 la sută. Și stă acolo, pentru că s-a terminat „mirajul” cu USR.

USR stă prost de tot, dar încă mai speră să intre în Parlament datorită lui Nicușor Dan, care are o cotă foarte bună în București. Drulă și gășcacii din jur duc USR în cap cu atitudinea imbecilă față de PNL! Și mai spunem ceva. Dacă AUR și PNL își pun candidați măcar bunicei la Primăria Capitalei, Nicușor o bate pe Firea! Dar, aproape exclusiv pe persoană fizică!

Nu este exclus ca, după parlamentarele de la anul, să avem o coaliție PSD, PNL și USR!

Cât are acum PSD? 24%, dar continuă să scadă...


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?