O recunoașteți, nu? Priviți-o cât de bine-i stă lângă lingeîncurii PSD! Tocmai a recunoscut că a mai îngropat un dosar

O recunoașteți, nu? Priviți-o cât de bine-i stă lângă lingeîncurii PSD! Tocmai a recunoscut, în direct, cu tupeu, că a tergiversat dosarul privatizării Alro până când acesta a murit! Câți alieni d-ăștia or mai sta prin intestinele DNA așteptând să fie activați, la vreun dosar, de la partid?

Apropo, Mihaiela Moraru Iorga s-a plâns că șefa DNA i-a spus că e perversă! Voi ce credeți, a jignit-o?

Iată ce a spus despre Dosarul Alro, la Antena 3: „De la Inspecția Judiciară am aflat că este o altă sesizare legată de mine în privința prescripției dosarului ARLO Slatina. În momentul plecării mele era nevoie de o expertiză. Nu aș putea să vă spun ce avea în vedere procurorul de caz, nu se putea vorbi de prescripție. Am cerut expertiză în acest dosar. Exista o suspiciune cu privire că investițiile la cele două societăți erau făcute cu banii de la ALRO. Nu înțeleg de ce dosar a fost casat, a fost casat după ce eu am fost revocată. Din punctul meu de vedere nu ar fi trebuit clasat, a fost greu să găsești experți, nu voia nimeni să-și asume o asemenea expertiză. Eu nu pot să spun dacă s-ar fi ajuns la o trimitere în judecată, dar din punctul meu de vedere expertiza trebuia făcută”.

Dosarele ucise de Mihaiela Moraru Iorga, nu mai cu inculpați PSD! Da, Microsoft-ul, varianta cu miniștri PSD, IPRS Băneasa, cu Omar Hayssam, și dosarul privatizării Alro, unde numele central era Adrian Năstase.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Adevărul despre ce se întâmplă în America?

2 Ambasadorul SUA la Bucureşti: SUA nu au un alt prieten mai bun decât România. Credeți în voi înșivă. Vom ajuta…

3 Surse / Firea a încercat un scenariu lacrimogen cu ambulanța pe motiv de dosar la DNA privind spitalul Gomoiu

4 Firea, primul semnal că nu va mai candida! Va da vina pe problemele medicale

5 Megadosar de prostituție: Oameni de afaceri și polițiști, trimiși în judecată în cazul clubului unde se distra…