O româncă a făcut scandal la o sală de jocuri din Italia pentru că a pierdut la păcănele. A bătut și polițistul care venise să o calmeze

O româncă a făcut scandal la o sală de jocuri din Italia pentru că a pierdut la păcănele. A bătut și polițistul care venise să o calmeze

O româncă din Italia a fost încătușată de carabinieri și apoi transportată la spital cu ambulanța. Ea a făcut un scandal monstru într-o sală de jocuri din Ancona.

Carabinieri

Proprietarii localului au alertat carabinierii după ce femeia de 39 de ani, în stare avansată de ebrietate, a început să spargă aparatele de păcănele.

Se pare că românca a jucat timp de mai multe ore la păcănele, apoi, după ce a pierdut banii, s-a dus la ghişeu şi a început să trântească mobilierul, să arunce cu un stingător de incendii, dar şi să verse sticle cu băuturi alcoolice.

Chiar și poliţistul ajuns la faţa locului a fost luat la bătaie de româncă şi a cerut întăriri, iar într-un final, carabinierii au reuşit să o încătuşeze şi au transportat-o cu o ambulanţă la spital.

Femeia este acuzată de violenţă, ameninţare şi ultraj, potrivit antena3.ro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante