O româncă a făcut scandal la o sală de jocuri din Italia pentru că a pierdut la păcănele. A bătut și polițistul care venise să o calmeze

O româncă a făcut scandal la o sală de jocuri din Italia pentru că a pierdut la păcănele. A bătut și polițistul care venise să o calmeze

O româncă din Italia a fost încătușată de carabinieri și apoi transportată la spital cu ambulanța. Ea a făcut un scandal monstru într-o sală de jocuri din Ancona.

Carabinieri

Proprietarii localului au alertat carabinierii după ce femeia de 39 de ani, în stare avansată de ebrietate, a început să spargă aparatele de păcănele.

Se pare că românca a jucat timp de mai multe ore la păcănele, apoi, după ce a pierdut banii, s-a dus la ghişeu şi a început să trântească mobilierul, să arunce cu un stingător de incendii, dar şi să verse sticle cu băuturi alcoolice.

Chiar și poliţistul ajuns la faţa locului a fost luat la bătaie de româncă şi a cerut întăriri, iar într-un final, carabinierii au reuşit să o încătuşeze şi au transportat-o cu o ambulanţă la spital.

Femeia este acuzată de violenţă, ameninţare şi ultraj, potrivit antena3.ro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep face revoluție în regulamentul antidoping. Cine propune schimbarea din temelii a politicii greșite a ITIA

2 VIDEO Imagini dramatice cu gravul accident între două autocare cu peste 60 de persoane și un TIR

3 Imagini care dau de gândit cu CTP...

4 Farmacistul reținut de DIICOT ar fi lucrat la Catena / Constantin Sonea aproviziona dealerii cu Fentanil și Oxicodonă

5 „Noi avem nevoie de o femeie la cinci ani” / Surprinzătoarele dezvăluiri despre originea etnică a lui Cristi Borcea