O româncă a fost denumită în Italia „badanta diabolică”. De ce i se spune așa

O româncă a fost denumită în Italia „badanta diabolică”. De ce i se spune așa

Faptele de șantaj și înșelăciune i-au adus unei românce, în vârstă de 49 de ani, porecla de „badanta diabolică”. Femeia, Cleopatra Valentina Vasile, a reușit de-a lungul timpului să tragă pe sfoară mai mulți bărbați și să-i convingă să-i ofere bani.

Cleopatra Valentina Vasile mai are condamnări la activ. Foto: Arhivă

Se pare că după mai mulți ani în care a fost în atenția publicațiilor italiene și a autorităților, românca a fost condamnată din nou la închisoare. De această dată ea trebuie să stea după gratii doi ani și două luni pentru că a sedus un bărbat invalid de la care a reușit să obțină 26.000 de euro, conform Rotalianul.

Românca, care locuiește în Genova încă de acum 31 de ani, are un cazier stufos, neaflându-se la prima faptă de acest tip. Isprava pentru care a fost condamnată a fost săvârșită în anul 2018. Ea și-a întâlnit victima pe un site de matrimoniale, unde utiliza pseudonimul „Divina Signora”.

Stăpânind tehnici de manipulare, femeia l-a făcut pe bărbat, care suferea de tetrapareză spastică, să creadă că își vor petrece viața împreună . După ce „i-a luat mințile”, bărbatul i-a transferat 26.000 de euro.

Pe toată perioada procesului, românca nu a părut să aibă remușcări sau să vrea să-i înapoieze bărbatului banii. Cleopatra Valentina Vasile mai are condamnări la activ care totalizează șase ani și o lună de închisoare.

De la înșelăciuni la mușcături

Ea a fost pentru prima dată acuzată de fraudă în anul 2009, iar după aceea s-a confruntat și cu alte acuzații, cum ar fi rănirea unui inginer genovez în anul 2012. Românca nu s-a limitat doar la înșelăciuni, ci a ajuns până în punctul în care să-și muște victimele. În această situația a fost inginerul genovez care o angajase pentru a se ocupa de mama sa.

Incidentul menționat mai sus a avut loc după ce individul a acuzat-o că i-a furat circa 3.000 de euro. Conform sursei citate, bărbatul a avut nevoie de șapte zile de îngrijiri medicale după ce a fost mușcat de femeie.

Românca nu a făcut victime doar în rândul bărbaților, ci și în rândul femeilor. Astfel, în același an, în timp ce se afla în vacanță în Frabosa Soprana, provincia Cuneo, ea a reușit să sustragă obiecte de valoare de la mai multe bătrâne.

Ulterior, ea a mai fost acuzată și de șantaj. Valentina Vasile reușea să-și seducă victimele pe care apoi le filma în timpul aventurilor. Ea folosea fotografiile indecente pentru a-i șantaja pe bătrânii singuri care îi cădeau în plasă.

Pentru această infracțiune, Tribunalul de la Verona a condamnat-o la trei ani și patru luni de închisoare în anul 2020. Curtea de Apel de la Veneția a confirmat sentința în luna martie a anului trecut, iar în februarie Curtea de Casație i-a respins recursul și a făcut condamnarea definitivă. Astfel, românca se află încă de la acea vreme în spatele gratiilor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?