O româncă a jefuit un turist la metroul din Milano. Suma uriașă pe care o avea bărbatul într-o geantă

O româncă a jefuit un turist la metroul din Milano. Suma uriașă pe care o avea bărbatul într-o geantă

O româncă a fost arestată în Italia, după ce a jefuit un turist. Bărbatul ieșea din metrou la Gara Centrală din Milano, când femeia i-a furat banii din geantă, conform publicației ansa.it

Stație, peron, Milano. Foto: Arhiva Adevărul

Aceasta a reușit să fugă cu nu mai puțin de 14.000 de euro. Din fericire, nu a ajuns prea departe și a fost prinsă repede de polițiști.

Banii nu au mai fost recuperați în întregime

Totul s-a întâmplat, duminică, pe 11 decembrie. Victima, un bărbat de 35 de ani din Azerbaidjan, și-a dat seama că a rămas fără suma uriașă de bani, după ce s-a trezit cu fermoarul de la geantă deschis. Polițiștii au prins-o pe femeie la scurt timp, însă nu au mai reușit să recupereze decât o sumă mică de bani , comparativ cu cea furată, doar 1.400 de euro, potrivit presei din Italia.

Protagonista furtului este o româncă de 21 de ani care are antecedente penale tot legate de furt

Potrivit reconstrucției polițiștilor sosiți la fața locului, alertați de victimă, este posibil ca tânăra să fi reușit să dea majoritatea banilor unui complice din metrou. Cu toate acestea, polițiștii nu l-au găsit pe complice, care, cel mai probabil, a scăpat înainte de sosirea autorităților. Femeia a fost arestată.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB