O româncă a reușit să păcălească un italian în vârstă să-i cumpere un apartament și alte bunuri. Câți bani a cheltuit bărbatul

O româncă a reușit să păcălească un italian în vârstă să-i cumpere un apartament și alte bunuri. Câți bani a cheltuit bărbatul

O româncă, în vârstă de 30 de ani, care este stabilită în Italia, s-a ales cu un apartament în valoare de 250.000 de euro și cu alte bunuri de valoare, după ce a reușit să păcălească un italian în vârstă.

Un italian a fost păcălit de o româncă să-i cumpere un apartament. Foto: Shutterstock (Arhivă)

Potrivit Observator News , se pare că femeia ar fi stat cu iubitul și familia ei în apartamentul achiziționat de bătrânul italian, care este om de afaceri în orașul Modena.

De asemenea, românca, care riscă să fie trimisă în judecată , susține că „atențiile” i-au fost dăruite în timpul relației amoroase pe care a avut-o cu italianul în vârstă.

Conform familiei bărbatului, acesta a cheltuit 250.000 de euro pentru achiziționarea apartamentului și peste 40.000 de euro, bani utilizați pentru a-i cumpăra cadouri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB