O româncă cu nouă mașini a mințit fiscul din Italia că e săracă lipită. Ce sumă a obținut ilegal

O româncă cu nouă mașini a mințit fiscul din Italia că e săracă lipită. Ce sumă a obținut ilegal

O româncă din Italia, în vârstă de 36 de ani, a mințit autoritățile italiene că nu deține niciun fel de bunuri pentru a încasa ilegal venitul de cetățenie, deși are un total de nouă mașini, dintre care unele sunt deținute la comun alături de soțul ei, relatează Perugia Today .

FOTO: Shutterstock

Românca a fost acuzată de înșelăciune agravată pentru că „în calitate de solicitantă de venit de bază de cetățenie, a pus în practică înșelăciuni și a făcut tot posibilul pentru a minți ca venitul (ISEE) pe membru de familie să iasă unul care să-i permită să încaseze banii”.

Ea a depus mai multe documente că nu are nici un venit în Italia, nu are nicio sursă de trai și nici alte bunuri sau imobile, notează știridiaspora.ro .

Procuratura din Perugia o acuză pe femeie de faptul că a ascuns că „deține două mașini” și că soțul ei era „proprietarul a șapte mașini”, inducând astfel în eroare „funcționarii publici aflați în serviciu la sediul INPS”.

În cadrul ultimei audieri a fost adus în fața procurorului funcționarul public care a efectuat expertiza referitoare la veniturile reale ale familiei și valoarea celor nouă autoturisme care nu au fost niciodată declarate.

Conform expertizei, dacă ar fi fost incluse în declarația de calcul al ISEE, a spus martorul, cu siguranță nu ar fi putut obține „profitul nedrept constând în suma de 13.600 de euro”, încasat timp de aproape un an din indemnizația lunară de venit de cetățenie.

Judecătorul nu i-a decis însă pedeapsa româncei, iar sentința a fost amânată pentru luna martie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale