Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

O româncă, prima femeie ce ocupă o poziție de top management la producătorul de țevi Tenaris

Prima femeie care accede într-o poziție de top management în cadrul multinaționalei producătoare de țevi fără sudură Tenaris este Mihaela Popescu, ea fiind numită Area Manager pentru România, funcție pe care o va prelua începând din 1 iulie.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, Mihaela Popescu face parte din echipa TenarisSilcotub din 2005, căreia i s-a alăturat după o experiență în compania de consultanță KMPG România. În ultimii 11 ani, ea a coordonat proiecte de dezvoltare a afacerilor, vânzările de produse Tenaris pentru industria de petrol și gaze din Europa Centrală și de Est, deținând și poziția de Chief Financial Officer (CFO) a TenarisSilcotub.

"Ea este prima femeie care ocupă un post de Area Manager în cadrul Tenaris. Mihaela Popescu îl urmează în funcție pe Michele Della Briotta, care va prelua responsabilitatea de Manager Regional Europa, o arie de management nou creată pentru a integra operațiunile companiei din Europa și a beneficia de sinergii între facilitățile sale de producție din Italia și România", se mai arată în comunicatul menționat.

Mihaela Popescu a absolvit programul Executive Master of Business Administration (E-MBA) la Universitatea Bristol & Université des Ponts et Chausses, este licențiată a Academiei de Studii Economice din București și deține un master în inginerie electrică de la Universitatea Politehnică din București.

Compania Tenaris este prezentă în România din 2004, când a integrat producătorul de țevi Silcotub din Zalău.

În prezent, compania are 1.650 de angajați în România, unde operează fabrica de țevi din Zalău, oțelăria din Călărași, fabrica de prăjini de pompare din Câmpina, centrul de servicii din Ploiești, birouri comerciale în București și un centru de servicii în Cluj-Napoca, precum și centre de colectare și procesare a fierului vechi în Călărași și Popești-Leordeni.

AGERPRES/(A — autor: Sebastian Olaru, editor: Mihai Simionescu, editor online: Ada Vîlceanu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dacă-l vedeți pe ăsta în Guvernul PNL să știți că MAFIA a rămas la putere!

2 Se conturează Guvernul Ludovic Orban. Ce riscă Iohannis și PNL. Avertismentul lui Rareș Bogdan

3 Cât s-o fi dat? Frățiorul MAFIEI mineritului din Gorj, favoritul PNL pentru portofoliul Economiei! A fost lide…

4 Cum va arăta structura noului guvern PNL. Ministerele care dispar. Schița momentului

5 ALARMĂ Deși este demisă, Dăncilă vrea să dea chinezilor, pe ultima sută de metri, un contract major: construir…

recomandări

Te ia DNA: Camelia Gavrila

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Să mergi cu bicicleta pe sfoară în Alpi necesită ceva curaj