O româncă susține că a fost bătută și jefuită în propria casă din Italia, polițiștii nu cred varianta femeii

O româncă susține că a fost bătută și jefuită în propria casă din Italia, polițiștii nu cred varianta femeii

O româncă din Italia, în vârstă de 50 de ani, care locuiește în orașul italian Vicenza din Veneto, susține că a fost bătută cu cruzime și jefuită în propria locuință de către doi bărbați necunoscuți, î timp ce se afla singură ân locuință. Polițiștii nu cred varianta femeii.

Carabinierii nu cred varianta jafului FOTO Shutterstock

Incidentul ar fi avut loc miercuri 15 martie 2023. Femeia se afla singură în casă când, ssține ea, ar fi sunat cineva la ușă și s-a grăbit să deschidă, scrie Il Giornale di Vicenza .

În fața ușii sale se aflau doi bărbați despre care ea a spus că nu-i cunoaște și care au început să o lovească cu bestialitate. Hoții au jefuit-o și au bătut-o cu bestialitate, susține femeia. Potrivit declarațiilor femeii, a fost bătută și jefuită, dar anchetatorii încă nu sunt convinși de acest fapt.

Imediat după ce infractorii au plecat din locuința sa , românca a sunat la 112 pentru a denunța jaful suferit, iar la fața locului s-au prezentat în scurt timp carabinierii, care au găsit-o plină de sânge.

Semnele agresiunii erau vizibile. Ale jafului, nu

Femeia a fost transportată de urgență la spital, unde medicii i-au găsit mai multe fracturi și traume pentru care va avea nevoie de aproximativ o lună de îngrijiri medicale.

Între timp, carabinierii au efectuat o primă inspecție în casa victimei și au constatat că nu lipsește nimic, motiv pentru care se mențin rezervați asupra pistei care indică un jaf.

Un lucru este sigur însă: femeia a fost bătută de cei doi bărbați care au venit la ușa sa și care apoi au plecat. Motivele agresiunii rămân să fie stabilite cu exactitate de oamenii legii, scrie Ziarul românesc.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ai greșit platforma” / „Bă, ai înnebunit!!! Ați ajuns săraci? / Iubita lui Selly a produs stupefacție în online cu ultimele postări

2 PSD s-a încurcat în propriile combinații cu sindicatele? / Liderii PNL au simțit că Ciolacu are genunchii moi! L-au mandatat pe Ciucă să pună presiune p…

3 VIDEO „Dacă eşti obraznic, te trimit şi în altă parte!” / Reacția unei doctorițe căruia un pacient i-a reproșat că se juca pe telefon în timp ce oamenii…

4 Elita rusă nu mai crede în victorie / „Războiul clanurilor” pentru tronul „țarului Putin” a început

5 VIDEO Din nou panică la granița Rusiei cu Ucraina! / Canalele de Telegram anunță o pătrundere a trupelor de diversiune în regiunea Bryansk