O sinucidere ciudată. Un actor, fost angajat la Digi 24, și-a luat zilele la doar 39 de ani

O sinucidere ciudată. Un actor, fost angajat la Digi 24, și-a luat zilele la doar 39 de ani

Ciprian Nemesiu, actor în trupa de improvizaţie Freeze, s-a sinucis ieri, 8 Martie. Surse din Poliţie au confirmat informaţia pentru Click! Artistul avea 39 de ani.

Ciprian Nemeşiu (39 de ani), membru al Trupei Freeze şi trainer de improvizaţie în cadrul şcolii de actorie Dream & Act, şi-a pus capăt zilelor luni, 8 Martie. 

Potrivit unor surse din Poliţie, actorul s-ar fi aruncat de la etajul blocului în care locuia, în sectorul 2 al Capitalei. Ştirea a căzut ca un trăsnet în rândul celor care l-au iubit şi cunoscut. "Ai grijă te tine, Ciprian, acolo unde ai plecat! Am râs mult împreună, acum plângem fără tine. Pentru noi rămâi cel mai frumos spectacol. Îţi mulţumim pentru tot şi te iubim!", este mesajul de "adio" pe care colegii de trupă l-au publicat pe pagina deFacebook, potrivit Click!
 
Cine este Ciprian Nemeşiu
 
Actor şi economist, Ciprian Nemeşiu a făcut parte din echipa hotelului Howard Johnson Grand Plaza Hotel (actualul Sheraton) şi Ramada Plaza. A avut colaborări cu televiziunile Brava Tv, Happy Fish şi Digi24 şi cu majoritatea teatrelor din Bucureşti. A dezvoltat trupa de teatru de improvizaţie ”Freeze”, care activează cu succes pe scenele bucureştene. Ciprian Nemeşiu a absolvit Facultatea de Actorie din cadrul Universităţii Spiru Haret şi Facultatea de Relaţii Economice din cadrul Universităţii Româno-Americane.
 
Citeşte pe click.ro ce a transmis actorul în ultima sa postare pe contul de Facebook. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Percheziții la clanul interlop Duduianu

2 Pușcărie scrie pe ea! / Un mail trimis de Buzăianu instanței o îngroapă definitiv pe japița lui Băsescu!

3 O dare în gât profi...

4 ULTIMA ORĂ Rusia a început să-și evacueze ambasada de la Kiev și personalul diplomatic din alte orașe ale Ucra…

5 „Dragă Marian, ai 3 ani de școală” / Replica medicului Vasi Rădulescu după ce a fost atacat de Godină