O statuie nud a lui Donald Trump face senzație la New York

O statuie nud a lui Donald Trump face senzație la New York

O statuie nud a lui Donald Trump a făcut senzație timp de câteva ore joi, la New York, până când a fost distrusă de autorități, transmite AFP.

Statuia — o reprezentare deloc avantajoasă a candidatului republican la președinția SUA — a apărut în Union Square. Trump era reprezentat cu mâinile încrucișate pe abdomenul enorm, cu părul blond caracteristic, cu dotări masculine minuscule, iar pe soclu era inscripționat "împăratul n-are ouă".

Gruparea anarhistă californiană Indecline a difuzat ulterior o înregistrare video cu producția a cinci statui identice, din lut și silicon. Celelalte patru au fost expuse în Los Angeles, San Francisco, Cleveland și Seattle.

Serviciul parcurilor din New York a trimis doi angajați, care au doborât statuia și i-au rupt picioarele cu hârlețe, apoi au făcut-o bucăți. "Serviciul parcurilor a îndepărtat statuia. (...) Instalarea unei structuri sau opere de artă neautorizate în oraș este ilegală", a confirmat un purtător de cuvânt pentru AFP.

Statuia a atras curioși care au fotografiat-o sau chiar s-au fotografiat și pe ei alături.

Un lucrător dintr-un magazin din apropiere a declarat AFP că statuia nu i s-a părut șocantă, dar poate altora da, având în vedere că erau și copii în jur. Un bărbat a apreciat că Trump, ca orice figură publică, poate fi luat în râs: "Face parte din modul de viață american".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...