O știre care a zguduit Italia!/A fost arestat „Sfântul Petru”, un principe foarte bogat care ucidea din plăcere pentru mafia albaneză

O știre care a zguduit Italia!/A fost arestat „Sfântul Petru”, un principe foarte bogat care ucidea din plăcere pentru mafia albaneză

Matteo Costacurta, supranumit ”killerul nobil” pentru crimele sale comise în zona capitalei Roma, a fost arestat de poliția italiană, alături de alți doi infractori cu care colabora, șeful mafiei albaneze și un fost fotbalist.

Descendent al nobilimii romane, Matteo Costacurta a ajuns în centrul unei anchete încheiate de carabinierii unității din Ostia, alături de șeful mafiei albaneze Elvis Demce și de fostul fotbalist de la Lazio Daniele Corvesi.

După cum relatează La Repubblica, nobilului arestat pentru asasinate comandate de mafie i se spune „Sfântul Petru” (San Pietro) pentru că, pe lângă vilele și casele pe care le deține, el mai are și un B&B în zona Vaticanului, lângă piața San Pietro.

El a fost acuzat că ar fi ucis mulți oameni pentru noul șef al criminalității organizate din Roma, albanezul Elvis Demce, acesta fiind noul ”Naș” care i-a înlocuit la Roma pe Carminati și pe Diabolik.

La Stampa îl numește pe fascinantul asasin ”killerul nobil”, el fiind moștenitorul unei bogate familii nobiliare din Veneția.

Il Giornale completează că are 38 de ani și că atât el cât și soția sa frecventează înalta societate italiană și au legături cu partidele de dreapta. Mai mult, un om atât de bogat nu pare să fi avut vreodată o problemă cu banii, el comițând asasinatele mai degrabă din pură pasiune.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina