O studentă din sudul SUA a fost încoronată Miss America 2017

O studentă din sudul SUA a fost încoronată Miss America 2017

Savvy Shields, o studentă în vârstă de 21 de ani originară din Arkansas din sudul SUA, a fost încoronată duminică Miss America 2017. Pe de altă parte, anul acesta a fost pentru prima dată în istoria acestei competiții, când o candidată care își exprimă deschis homosexualitatea se prezintă în concurs, relatează AFP.

Coroana i-a fost remisă lui Savvy Shields de precedenta laureată Betty Cantrell, din Georgia, în aplauzele publicului prezent în sala din Atlantic City, de pe coasta de est.

Anul acesta, juriul a fost alcătuit din cântăreața pop Ciara, de Mark Cuban, proprietarul echipei de baschet NBA, Dallas Mavericks și de gimnasta campioană olimpică Gbby Douglas.

Printre cele 52 de concurente s-a aflat și Erin O'Flaherty, prima candidată fățiș homosexuală din istoria concursului.

Concursul Miss America, difuzat din anii 1950, este în fiecare an un program foarte urmărit în SUA, în pofida criticilor care îl acuză de sexism și că este de modă veche.

Donald Trump, candidatul republican la Casa Albă, a fost până în 2015 coproprietar al concursului Miss Univers și Miss America.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”