O tânără care a fost răpită la scurt timp după nașterea sa, găsită nevătămată după 18 ani

O tânără care a fost răpită la scurt timp după nașterea sa, găsită nevătămată după 18 ani

O tânără americană care a fost răpită la scurt timp după nașterea sa a fost găsită nevătămată după 18 ani. Ea a crescut la Walterboro în Carolina de Sud alături de cea care credea că este mama sa, dar care era, în realitate, răpitoarea sa, au anunțat vineri autoritățile, relatează AFP și Reuters.

Această poveste incredibilă este relatată pe larg de mass media din Statele Unite. Kamiyah Mobley a fost răpită dintr-un spital din statul Florida în 1998 și dispariția ei a reținut atenția presei de la acea vreme.

''Am primit noaptea trecută confirmarea că tânăra este în realitate Kamiyah Mobley'', a declarat presei Mike Williams, șeriful din Jacksonville, care le-a dat vestea părinților biologici ai fetei.
Aceștia au fost informați cu privire la rezultatele testelor ADN vineri dimineața și sunt "copleșiți de emoție", a adăugat șeriful, refuzând să facă publică identitatea actuală a fetei.

Gloria Williams, 51 de ani, a fost inculpată de răpire și încălcarea custodiei copilului și riscă închisoarea pe viață.
Cazul a început la 10 iulie 1998, când o femeie care s-a prezentat ca asistentă medicală a abordat-o pe tânăra mamă într-un spital din Jacksonville și a dispărut cu copilul acesteia la numai opt ore după naștere.

Potrivit lui Williams, anchetatorii au urmat mai mult de 2.500 de piste și în cele din urmă au găsit o tânără fată de 18 ani născută în aceeași zi ca și Kamiyah Mobley, dar trăind sub un alt nume.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Marele fâs / „Celebra avocată” adusă de frații Tate din America a înfrânt

2 „Da, am făcut-o la ei în cabină!” / Dezvăluirea intimă a unei stewardese. Ce le arăta piloților în timpul zborului

3 VIDEO Ce o fi căutat liderul PSD Ciolacu la ăsta acasă?

4 VIDEO Ați văzut faza asta cu „cerbera” fraților Tate?

5 Citiți și voi ce se scrie în presa turcă despre războiul din Ucraina...