O tânără de 20 de ani, împușcată într-o mașină ce a intrat din greșeală pe o alee privată

O tânără de 20 de ani, împușcată într-o mașină ce a intrat din greșeală pe o alee privată

O tânără în vârstă de 20 de ani a fost împușcată mortal de un proprietar din nordul statului New York sâmbătă seara, după ce șoferul mașinii în care se afla a virat pe o alee greșită, au declarat autoritățile.

Kaylin Gillis, tânăra care a fost ucisă FOTO Facebook

Kaylin Gillis, tânăra de 20 de ani ucisă era din comitatul Saratoga, se afla în vehicul împreună cu trei prieteni când au virat greșit pe o alee în timp ce căutau casa unui prieten în orașul Hebron, a declarat Biroul șerifului din comitatul Washington.

În timp ce șoferul mașinii pleca, Kevin Monahan, proprietarul casei în fața căreia grupul s-a oprit din greșeală, ar fi tras două focuri de armă din curtea sa spre vehicul, au declarat autoritățile. Tânăra a fost lovită de unul dintre gloanțe.

Monahan, în vârstă de 65 de ani, a fost arestat și acuzat de crimă de gradul doi, a declarat șeriful Jeffrey Murphy în timpul unei conferințe de presă de luni, scrie NY Post .

Acesta este un caz foarte trist al unor tineri adulți care căutau casa unui prieten și au ajuns la casa acestui bărbat care a decis să iasă cu o armă de foc și să o descarce”, a declarat Murphy.

Nu a existat nicio amenințare

După ce s-au auzit două focuri de armă în jurul orei 22.00, Gillis și prietenii au plecat cu mașina până când au putut cere ajutor într-un oraș vecin, a declarat Murphy, menționând că în zonă, semnalul la telefonia mobilă era farte slab. Gillis a fost declarată moartă când echipajul de salvare a ajuns la ei.

Kevin Monahan, bărbatul care a ucos-o pe tânără FOTO Washington County Sheriff's Office

Kevin Monahan, bărbatul care a ucos-o pe tânără FOTO Washington County Sheriff's Office

Proprietarul casei și grupul de prieteni din mașină nu au interacționat, a declarat Murphy. De asemenea, grupul de prieteni nu a ieșit niciodată din mașină, a adăugat el.

Nu este clar cât timp a stat mașina pe alee , dar Murphy a precizat că a fost doar "foarte puțin timp".

Zona în care a avut loc împușcătura este una rurală, cu multe drumuri de pământ pe care este "ușor să te pierzi", a spus Murphy.

Este clar că nu a existat nicio amenințare din partea cuiva din vehicul. Nu a existat niciun motiv pentru ca domnul Monahan să se simtă amenințat”, a mai spus Murphy.

Ucigașul nu a cooperat cu polițiștii

Când polițiștii au ajuns la domiciliu, Monahan, un muncitor, nu ar fi cooperat. El a refuzat să părăsească locuința timp de peste o oră, ceea ce a dus la "o mică situație" înainte de a fi luat în custodie, a declarat Murphy.

Monahan este reținut în comitatul vecin, Warren County, înainte de a se prezenta la o instanță din Washington County la o dată ulterioară.

Proprietarul casei, Kevin Monahan, în vârstă de 65 de ani, a fost acuzat de crimă de gradul doi.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina